Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 08:36

Αλπικό Σκι: «Έλαμψαν» στη Βοσνία τα αδέλφια Μαρμαρέλλη!

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι στην Κορτίνα της Ιταλίας, έκαναν ο Χρήστος και η Φανή Μαρμαρέλλη. Τα δύο αδέλφια που είναι αθλητές του τμήματος χιονοδρομίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, στο διεθνή αγώνα χιονοδρομίας στη Γιαχορόνα της Βοσνίας είχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Ο Χρήστος Μαρμαρέλλης σημείωσε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του στο αγώνισμα της ελεύθερης κατάβασης. Ο 18χρονος πρωταθλητής σημείωσε τον 13ο καλύτερο συνολικό χρόνο συγκεντρώνοντας 92,16 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της FIS, κάτι που αποτελεί την καλύτερη ατομική επίδοση του. Ο Χρήστος Μαρμαρέλλης ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος του αγώνα σε χρόνο 48,68 ενώ στο δεύτερο κομμάτι του έκανε 53,87 και με το συνολικό 1:42.55 τερμάτισε στην 13η θέση.

Οι επιτυχίες για την οικογένεια Μαρμαρέλλη συνεχίστηκαν στον διεθνή αγώνα της Γιαχορόνα στη Βοσνία, με την αδελφή του Χρήστου, Φανή Μαρμαρέλλη να παίρνει μέρος στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών και να κατακτά την 5η θέση συγκεντρώνοντας 142,86 βαθμούς μια επίδοση που ήταν επίσης καλύτερη ατομική της. Η Σερραία πρωταθλήτρια κάλυψε το πρώτο σκέλος της ελεύθερης κατάβασης σε 54,37, ενώ στο δεύτερο ο χρόνος της ήταν 1:01.04 με το συνολικό 1:55.41 να είναι ο χρόνος που την έφερε στην 5η θέση.

Πηγή: ert.gr


x
To Top