Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού - Ενημέρωση - Κλαουδάτος Ski Bus
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 11:00

Χριστούγεννα στα Χιονοδρομικά Κέντρα. Ποια θα λειτουργήσουν 26/12!

Ο Νίκος Χούντρης στην εκπομπή Απευθείας της ΕΡΤ1, μιλά γα τα Χιονοδρομικά Κέντρα, για τις παροχές και τα κόστη, αλλά και γενικές πληροφορίες για να γνωρίζουν οι φίλοι επισκέπτες τα πάντα, πριν τα επισκεφτούν!

 

Για ενημέρωση για την λειτουργία των Χ/Κ από 27/12 και έπειτα, πατήστε ΕΔΩ.

 

Ενημέρωση 26.12 11:00 – Τα Χ/Κ που θα λειτουργήσουν την Τρίτη 26/12, είναι:

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων σήμερα Τρίτη 26.12 θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Δρόμος Ανοικτός. Μεταβείτε στο Χ/Κ και με Ski Bus Κλαουδάτος. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ Μαινάλου σήμερα Τρίτη 26.12 σε πλήρη λειτουργία. Ο δρόμος από/προς Βυτίνα είναι κλειστός και προτρέπουμε τους οδηγούς να τον αποφεύγουν τους χειμερινούς μήνες! Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ζήρειας σε λειτουργία το baby lift την Τρίτη 26/12. Ωράριο λειτουργίας 10:00-17:00. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Παρνασσού σήμερα 26/12 θα λειτουργήσει και για χιονοδρομία. Δρόμοι με αλυσίδες. Μεταβείτε στο Χ/Κ και με Ski Bus ΚλαουδάτοςΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βελουχίου σήμερα Τρίτη 26/12 θα λειτουργήσει κανονικά με τους αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλεγκας. Περιμένουμε και νεότερη ενημέρωση, επισκεφθείτε μας ξανά. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ Πηλίου θα λειτουργήσει σήμερα Τρίτη 26.12 και σε λειτουργία τους αναβατήρες Π1, Π2, Π3, Π4, Π5 (4/5). Το Σαλέ είναι ανοιχτό. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Κ.Ε.Ο.Α.Χ. είναι ανοιχτό όλο το έτος για βόλτα και διαθέτει λέσχη. Έχει χιόνι τώρα, το οποίο όμως δεν επαρκεί. Συνήθως από μέσα Ιανουαρίου αρχίζουν να λειτουργούν οι αναβατήρες. Προτείνουμε να επικοινωνείτε πρώτα. Δρόμοι ανοιχτοί.

Το Χ.Κ. Ανηλίου είναι έτοιμο να λειτουργήσει και έχει πλήρως αναβαθμιστεί. Ολοκληρώθηκε στις 21.12 η μεταβίβαση στον νέο ιδιοκτήτη κο Τζουμάκα. 30-31 Δεκεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η λειτουργία του.

Το Χ.Κ. Περτουλίου θα είναι ανοιχτό για βόλτα και έλκηθρο. Δρόμος ανοιχτός.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας για την περίοδο τον Χριστουγέννων και συγκεκριμένα στις 24/12, 25/12 και 26/12 έχει ως εξής: Σε λειτουργία μόνο το baby lift, και ο τριθέσιος εναέριος Φίλιππος για βόλτα. Ωράριο: 10:00 έως τις 15:00. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βιτσίου είναι κλειστό. Χωρίς επάρκεια χιονιού.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου λειτουργεί μόνο ο μικρός Συρόμενος Baby lift. Ανοιχτά τα σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. 15-20cm χιόνι. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμακτσαλάν σε λειτουργία σήμερα Τρίτη 26.12. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Μετερίζι, Κρέμαση Σαραντόβρυση 1 & baby lifts. Από την βάση καρέκλας μέχρι το κεντρικό σαλέ δεν υπάρχει συνδετική πίστα και η καρέκλα λειτουργεί μόνο για την μεταφορά σας στην Κρέμαση ή για μια απλή βόλτα. Ανοιχτό το σαλέ. Ωράριο λειτουργίας 09:00-16:00. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια θα λειτουργήσει σήμερα Τρίτη 26/12 με τον Συρόμενο αναβατήρα Σ2, με την αντίστοιχη πίστα, και τον Εναέριο αναβατήρα για βόλτα. Δρόμοι ανοιχτοί. Σε λειτουργία θα βρίσκονται επίσης το Lift bar, το Chalet κορυφής, το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού και η σχολή ski / snowboard. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Σελίου θα είναι ανοικτό σήμερα Τρίτη 26.12 για βόλτα με την καρέκλα. Σε λειτουργία το καφέ μπαρ κορυφής και τα δύο σαλέ.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου την Τρίτη 26/12 το Σαλέ θα είναι ανοιχτό και ο αναβατήρας θα λειτουργεί για βόλτα.

Το Χ.Κ. Λαϊλιά έχει 15-20cm χιόνι. Την Τρίτη 26/12 θα είναι ανοιχτό το Καταφύγιο για βόλτα και έλκηθρο. Χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Περιμένουμε νεότερη ενημέρωση. Επισκεφθείτε μας ξανά.

Στο Χ.Κ. Φαλακρού σε λειτουργία ο τετραθέσιος αναβατήρας για βόλτα την Τρίτη 26/12 καθώς το χιόνι δεν είναι αρκετό για χιονοδρομία. Με την πρώτη χιονόπτωση όλο το χιονοδρομικό σε ετοιμότητα για λειτουργία. Σε λειτουργία το καταφύγιο του ορειβατικού, τα καφε «ανεμοσουρι» και «χιονοτρυπα».

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Δείτε Προσφορές Ξενοδοχείων σε Χειμερινούς προορισμούς:

Προσφορές Ξενοδοχείων


To Top