Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 12:02

Μια σύντομη ματιά από τις μέχρι τώρα εξελίξεις στα χιονοδρομικά μας κέντρα.

Οδεύει προς το τέλος και ο Σεπτέμβριος και μπαίνουμε σιγά σιγά σε ένα χρονικό διάστημα πολύ κρίσιμο για τα χιονοδρομικά μας κέντρα, τόσο για τις συντηρήσεις όσο και για τους διαγωνισμούς που αφορούν τη σεζόν που μας έρχεται. Έτσι:

Στα Καλάβρυτα κατατέθηκαν χτες (18.09.19) οι προσφορές για το διαγωνισμό της προμήθειας μηχανημάτων (χιονοστρωτήρες, χιονοσκούτερ κ.λπ.) ύψους 1.000.000 ευρώ και αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Σύντομα όμως θα τρέξουν κι άλλοι διαγωνισμοί που αφορούν κι άλλα χιονοδρομικά Κέντρα.

Στο Φαλακρό για την συντήρηση και τη λειτουργία του, το ίδιο για το Καϊμάκτσαλαν και στον Παρνασσό για την ενοικίαση χιονοστρωτήρων και εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Στη Βασιλίτσα και στο Σέλι δεν έχουν αλλάξει ακόμη η διοικήσεις από τη ΓΓΑ με αποτέλεσμα να μην έχουν προχωρήσει οι συντηρήσεις στο επιθυμητό σημείο.

Το ΧΚ Ανήλιου είναι πανέτοιμο και περιμένει τα χιόνια, ενώ στη Βίγλα οι συντηρήσεις προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό και όλα θα είναι έτοιμα πολύ πριν την έναρξη της σεζόν.

Όσον αφορά τα 3-5 Πηγάδια, ακόμη τίποτα. Τα τελευταία χρόνια, ανοίγουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού ο Δήμος δεν έχει προβεί ακόμη σε μια μακροχρόνια μίσθωση που θα λύσει το πρόβλημα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση και θα λειτουργήσει κανονικά!


To Top