Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 11:00

Snowkiting: 4 λόγοι που θα σε κάνουν να το δοκιμάσεις

Το snowkiting είναι ένα extreme sport που το τελευταίο διάστημα κάνει μεγάλα βήματα ανάπτυξης στη χώρα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για το snowkite είναι ένα χιονισμένο βουνό χωρίς δέντρα.

 

1) Το Snowkiting είναι για όλους

Είτε νέος είτε μεγάλύτερος, είτε άνδρας είτε γυναίκα, όλοι μπορούν να μάθουν πώς να κάνουν snowkite. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας « αετός» και μια σανίδα snowboard. Προσθέστε λίγο αέρα και χιόνι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το snowkiting είναι τόσο προσιτό, είναι ο χαμηλός κίνδυνος. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε επίπεδες επιφάνειες που καλύπτονται από ένα παχύ στρώμα χιονιού με ελάχιστη ταχύτητα ανέμου. Μόλις οι άνθρωποι το πιάσουν, ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους.

 

2) Αίσθηση ελευθερίας

Δεν είναι όμορφο να περιτριγυρίζεσαι από βουνά καλυμμένα με φρέσκο ​​χιόνι; Το Snowkiting  σας δίνει την ελευθερία και τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα βουνά με απίστευτο τρόπο και να πάτε οπουδήποτε θέλετε. Η αναρρίχηση σε οποιοδήποτε βουνό είναι πρόκληση, αλλά σίγουρα εφικτή. Είτε είναι επίπεδο είτε λοφώδες, το snowkiting μπορεί κυριολεκτικά να επεκτείνει τα όριά σας.

 

3) Ατελείωτη διασκέδαση

Όταν κάνετε snowkite, ο χρόνος είναι απλώς ένας αριθμός. Το άθλημα προσφέρει απεριόριστες περιπέτειες και εξάρσεις αδρεναλίνης. Είναι πολύ εθιστικό και προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας και ενθουσιασμού. Ενώ σε μερικούς αρέσει να περνούν μέσα από φρέσκο ​​χιόνι, σε άλλους αρέσει να πηδούν ή να γλιστρούν. Τα βουνά δημιουργούν την απόλυτη παιδική χαρά για freestylers και freeriders, ενώ οι επίπεδες επιφάνειες είναι ιδανικές για να εξασκηθείτε ως αρχάριοι ή για αγώνες.

 

4) Νέες γνωριμίες

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στο snowkiting  είναι ότι απολαμβάνετε τη ζωή με τους φίλους σας στο έπακρο. Υπάρχει πάντα μια καλή ατμόσφαιρα και αν είστε νέοι στο άθλημα, είναι πολύ εύκολο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Τα οφέλη του να κάνετε snowkite μέσα σε μία ομάδα είναι φυσικά άφθονα. Μπορείτε να μάθετε ο ένας από τον άλλον, να κάνετε αγώνα και να προκαλέσετε ο ένας τον άλλον και είναι πολύ πιο ασφαλές να εξερευνήσετε σε μια ομάδα.


To Top