Τρίτη, 16 Μάιος 2017 21:10

Έκθεση Greek Travel Show 2017

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Greek Travel Show 2017

H web-greece.gr & τα xionodromika.gr θα συμμετάσχουν με περίπτερο στην έκθεση «Greek Travel Show 2017», που διοργανώνεται από τη TIF-ΗELEXPO, από 19 έως 21 Mαΐου 2017 10.00-22.00 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

Οι σελίδες μας, οι οποίες πρωταγωνιστούν στο θερινό αλλά και το χειμερινό τουρισμό, για ακόμη μια φορά θα δώσουν το παρόν σε μια μεγάλη τουριστική έκθεση!

Μετά την πολύ επιτυχημένη μας παρουσία στην Philoxenia 2016 στη Θεσσαλονίκη, έρχεται η σειρά της Αθήνας και της έκθεσης Greek Travel Show 2017.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας για να σας προτείνουμε τους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να κλείσετε τις διακοπές σας γρήγορα, άνετα και με το μικρότερο κόστος της αγοράς!

 

Εάν είστε επαγγελματίες του χώρου ή εκπροσωπείτε φορείς, μπορείτε πάλι να μας επισκεφθείτε ώστε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε! Ιστοσελίδες, φωτογραφίσεις, αεροφωτογραφίσεις – βίντεο και ότι άλλο επιθυμείτε για την καλύτερη και αρτιότερη προβολή της επιχείρησης σας!

Greek Travel Show 2017 Helexpo

 

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας D-29 για να σας εξυπηρετήσουμε ή έστω για μια γνωριμία!
Η είσοδός της έκθεσης για το κοινό είναι ελεύθερη. Μάθετε περισσότερα για την έκθεση εδώ.

 

Greek Travel Show 2017 HELEXPO

To Top