Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 10:22

Η 1η Ελληνική Διοργάνωση O.C.R. έρχεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Μαίναλο

Ο χώρος: Μαγικός!
Η διαδρομή: Μοναδική!

Αγαπάς τον αθλητισμό και λατρεύεις τις προκλήσεις;
Παντρέψαμε το τρέξιμο με το crossfit και σας υποδεχόμαστε στην πιο ανατρεπτική και αξέχαστη εμπειρία που είχατε μέχρι τώρα !
Προσφέροντας επιλογές για κάθε αθλητικό επίπεδο, σκοπό έχει να ενθαρρύνει την ομαδική δράση σε μια πιο ολοκληρωμένη άσκηση.

Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές με εντυπωσιακά φυσικά και τεχνητά εμπόδια στον αγώνα τρεξίματος των 5 χλμ!

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη. Θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες με την παρουσία τους σε όλο το μήκος της διαδρομής, να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου αλλά και να δώσουν τον δικό τους παλμό !

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σε περίπτωση που ανήκετε σε ομάδα (δικαιούστε έκπτωση ομαδικού εισιτηρίου) μην ξεχάσετε όλα τα μέλη της να συμπληρώστε το όνομά της ομάδας στη φόρμα εγγραφής.Όσοι επιθυμείτε την αγορά του αναμνηστικού t-shirt δηλώστε στη φόρμα την αγορά του καθώς και το μέγεθος που θα θέλατε.

  • Για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή σας πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο της συνδρομής στον λογαριασμό που αναφέρεται παρακάτω. Πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός τηλεφώνου να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR65 0171 9010 0069 0113 3446 159
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΚΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει το πολύ 4 εργάσιμες ημέρες από την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή θα θεωρηθεί άκυρη.

Για όσους θέλουν το επίσημο αναμνηστικό t-shirt: +10€ στο κόστος εγγραφής.

Πληρωμή του αντιτίμου σημαίνει και αποδοχή του ακόλουθου.http://media.wix.com/ugd/bd2152_b7fdcc724cc4404f9569921d3e21ed10.pdf

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016. Το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεων 10 ευρώ για διαχειριστικούς λόγους. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου ένα μήνα μετά τον αγώνα.

 

Πηγή: wknd.gr

x
To Top