Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 14:11

World Snow Day – Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2020!

Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού – World Snow Day καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι (FIS) και διεξάγεται κάθε χρόνο μία Κυριακή του Ιανουαρίου (φέτος στις 19 Ιανουαρίου 2020), για την προώθηση των σπορ του χιονιού και αφορά τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day), που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου 2020.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού θα διεξαχθούν στο ΧΚΠ με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους μικρούς σκιέρ, με πλήθος από δραστηριότητες για παιδιά στο χιόνι, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι!

Το ΧΚ Παρνασσού συμμετέχει συνεχώς στις εκδηλώσεις τα τελευταία 9 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα πέρσι μπήκε από την FIS ως φιναλίστ στην τελική τριάδα, του διαγωνισμού της καλύτερης διοργάνωσης World Snow Day, στο σύνολο των Χιονοδρομικών Κέντρων που συμμετείχαν παγκοσμίως!

 

Στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2020 θα συμμετέχει και το Χ.Κ. Τροόδους της Κύπρου έχοντας προετοιμάσει διάφορα events που θα γίνουν την Κυριακή  19 Ιανουαρίου . Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος στην Πίστα Sun Valley I και για την ημέρα αυτή θα διατεθεί δωρεάν εξοπλισμός ski σε παιδιά κάτω των 12 ετών από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

 

To Top