Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 07:35

Ενημέρωση Λειτουργίας Χιονοδρομικών Κέντρων 14/03/2020

Καλές χιονοδρομίες με Ασφάλεια!
Τα Χιονοδρομικά Κέντρα που λειτουργούν την Σάββατο 14.03.2020 είναι:

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο 14.03.2020 07:40

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

 

Το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια είναι κλειστό! Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ανηλίου λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία της εξάπλωσης του COVID-19, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς την κοινωνία και τους φίλους επισκέπτες, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρων οδηγιών.  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας ανακοίνωσε πώς δεν θα λειτουργήσει από Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 έως και Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί αρμοδίως από την Ελληνική Πολιτεία, σε σχέση με τους κινδύνους που αφορούν την διασπορά του κορονοϊου. Η επανεκτίμηση θα γίνει κατά την λήξη της διακοπής..   Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βελουχίου σήμερα Τρίτη 10/3 έως και την Πέμπτη 12/3  θα παραμείνει κλειστόΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βιτσίου είναι κλειστό. Το Χ.Κ. Βιτσίου λειτουργεί μόνο Σάββατο & Κυριακή. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ελατοχωρίου  θα παραμείνει κλειστό σήμερα μέχρι την επόμενη χιονόπτωση. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ζήρειας είναι κλειστό. Το σαλέ του Χ.Κ. Ζήρειας θα λειτουργεί πλέον Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 17.00, μέχρι τη λήξη της περιόδου. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν από σήμερα προχωρά σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του χιονοδρομικού κέντρου, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
Σε αναμονή διευκρινιστικής ΚΥΑ ή νεότερης ανακοίνωσης από τον ΕΟΔΥ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεών του. Με γνώμονα πάντα, την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με αίσθημα ατομικής και ομαδικής ευθύνης, εναρμονίζεται πλήρως, με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας, ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS – CoV-2 και αναστέλλει τη λειτουργία των εγκαταστάσεών του.  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Λαϊλια είναι κλειστόΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου είναι κλειστό. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Μετσόβου Πολιτσιές θα είναι κλειστό. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Παρνασσού είναι κλειστό από σήμερα Σάββατο, μετά και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ. Περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου της ΕΤΑΔ ΑΕ που θα ακολουθήσει.. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου  είναι κλειστό δεν είναι επαρκής η χιόνωση. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Πηλίου θα παραμείνει κλειστό μέχρι την επόμενη χιονόπτωση!  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Πισοδερίου είναι ανοιχτό μόνο με το baby lift. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Σελίου είναι κλειστό  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού θα παραμείνει κλειστό μέχρι την επόμενη χιονόπτωση. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Τροόδους Κύπρου είναι ανοιχτό με όλους τους αναβατήρες και τις πίστες τους.  Οι αναβατήρες λειτουργούν από τις 09:00 έως τις 16:00 όλη την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο. Θερμοκρασία κοντά στο εστιατόριο Dias: 8 °C.  Μέγιστο βάθος Χιονιού σε Σκιά Dias: 50εκ. Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Troodos γίνεται χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

 

Σημείωση: Προσπαθούμε για την βέλτιστη ενημέρωση της λειτουργίας των Χ/Κ, αλλά κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση στην ενημέρωση από τα Χιονοδρομικά Κέντρα προς εμάς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και των ξαφνικών αλλαγών.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Δείτε Προσφορές Ξενοδοχείων σε Χειμερινούς προορισμούς:

Προσφορές Ξενοδοχείων


To Top