Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 11:30

Έναρξη σεζόν 2023-2024 για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας ανακοινώνει πως κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι εκδόσεως νεότερης ανακοίνωσης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ζήρεια και συγκεκριμένα στο σαλέ του ομώνυμου Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του για τη χειμερινή σεζόν 2023-2024.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 17:00, να αγναντέψουν τη θέα του δεύτερου μεγαλύτερου βουνού της Πελοποννήσου , απολαμβάνοντας ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και τοπικό οίνο ή τσίπουρο, συνοδεία γλυκών ή αλμυρών πιάτων.

Zireia Ski Center / Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες και οι εργασίες συντήρησης και πιστοποίησης του εξοπλισμού και των μηχανημάτων μας, προκείμενου τα πάντα είναι έτοιμα ώστε με την πρώτη επαρκή χιονόστρωση να τεθεί σε λειτουργία η χιονοδρομία, καθώς και οι ενοικιάσεις των μηχανών χιονιού (snowmobile).

Μέχρι τότε, από πλευράς δραστηριοτήτων στη φύση, διαθέσιμα για βόλτα στο οροπέδιο θα είναι τα οχήματα ATV & Buggy.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί από το 2007, στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1550 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το δημοφιλή τουριστικό προορισμό των Τρικάλων Κορινθίας, ενώ αποτελεί το πλησιέστερο χιονοδρομικό στην Αττική, από την οποία το χωρίζουν 156 χιλιόμετρα και κάτι λιγότερο από δύο ώρες οδήγηση.

Πρόκειται για ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.


To Top