Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 12:18

Ανοίγουν τα Χιονοδρομικά Κέντρα το Σαββατοκύριακο

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών άφησε πίσω ικανοποιητική ποσότητα χιονιού ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν πλήρως σχεδόν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα.

Έκτος από τα ήδη ανοιχτά χιονοδρομικά κέντρα (Ανηλίου, Παρνασσού, Καϊμακτσαλάν, Βασιλίτσας, Βελουχίου, Πισοδερίου και Καλαβρύτων) αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία για χιονοδρομία τα παρακάτω χιονοδρομικά κέντρα:

Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο. Οι ποσότητες χιονιού είναι περίπου 20 εκατοστά στη βάση και 35 εκατοστά στη κορυφή.

Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο. Οι ποσότητες χιονιού είναι περίπου 40 εκατοστά στη βάση και 80 εκατοστά στη κορυφή.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο. Οι ποσότητες χιονιού είναι περίπου 40 εκατοστά στη βάση και 60 εκατοστά στη κορυφή.

Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, το οποίο θα λειτουργήσει και αυτό μόνο το σαββατοκύριακο. Οι ποσότητες χιονιού είναι 50 εκατοστά στη βάση και 80 εκατοστά στη κορυφή.

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο. Οι ποσότητες χιονιού είναι περίπου 30 εκατοστά στη βάση και 40 εκατοστά στη κορυφή.

Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο με το Baby Lift. Οι ποσότητες χιονιού είναι 25 εκατοστά στη βάση.

Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά, το οποίο θα λειτουργήσει το σαββατοκύριακο με το Baby Lift. Οι ποσότητες χιονιού είναι 25 εκατοστά στη βάση.

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρεια, αναμένουμε σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία το απόγευμα.

Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, αναμένουμε σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία το απόγευμα.

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αναμένουμε σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία το απόγευμα.

Χιονοδρομικό Κέντρο Πολιτσίες θα παραμείνει κλειστό.

 

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

 

 

 


To Top