Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 08:19

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 3-12-2016

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό για χιονοδρομία. Σήμερα είναι ανοικτό το σαλέ του χιονοδρομικού. Επίσης θα ενοικιάζονται παιδικά έλκηθρα και snowmobile. Το κύμα της κακοκαιρίας τελείωσε με 20εκ. χιόνι στο χιονοδρομικό. Ο δρόμος Τρίκαλα-Χιονοδρομικό Ζήρειας είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό για χιονοδρομία. Η κακοκαιρία τελείωσε με 20εκ. χιόνι. Πιθανή ημερομηνία έναρξης 10-12-2016. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν κλειστό για χιονοδρομία. 15εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -6. Ανοιχτό το καφέ. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες. Παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό σήμερα με το Baby Lift. Θερμοκρασία στους -3. Άνεμος ΒΔ μέτριος. χιόνι 20 εκ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. Ανοικτό το σαλέ. Θερμοκρασία στους -2. 5εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ηλιοφάνεια.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων κλειστό για χιονοδρομία. 10εκ. χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Στις 10 Δεκεμβρίου 2016 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Για τους προχωρημένους θα υπάρχει μια νέα «μαύρη» πίστα, στη Στύγα, ενώ για τους αρχάριους και φέτος λειτουργεί πλήρως η πίστα Αρμονία. Και για τους νέους σκιέρ η «πράσινη» πίστα,όπου θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να απολαύσουν χιονοδρομία μέσα στο δάσος σε έκταση 2.500 μ.

Το Χ.Κ. Παρνασσού κλειστό για χιονοδρομία.

Το Χ.Κ.Πηλίου  σε λειτουργία από σήμερα με 40εκ. βάση, 50εκ. μέση κ 60εκ. κορυφή φρέσκο χιόνι. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Π1,Π2, Π4 κ Π5. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα εφόσον υπάρχει η απαραίτητη ποσότητα χιονιού.

Το Χ.Κ. Μαινάλου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους 0. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. 5εκ φρέσκο χιόνι. Ανοιχτό το σαλέ σήμερα και αύριο, ενόψει του Weekend-Warriors.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας κάνει σήμερα την επίσημη έναρξη χειμερινής περιόδου 2016-2017. Σε λειτουργία το συρόμενο «Baby lift» για τις ώρες 10:00 – 14:00 με δωρεάν είσοδο. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Ε.Χ.Κ. Σελίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -3. 10εκ. φρέσκο χιόνι από το κύμα κακοκαιρίας. Άνεμος ΒΔ. Ανοιχτό το σαλέ.

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -2. 40εκ πατημένο χιόνι. Σε λειτουργία το Lift Bar. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

To Χ.Κ. Περτουλίου κλειστό για χιονοδρομία. 20εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -1. Δρόμος ανοιχτός χωρις αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -2. 20εκ φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -7. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό για χιονοδρομία.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό για χιονοδρομία. Το Χ.Κ Ελατοχωρίου είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της νέας σεζόν μόλις το υψός του χιονιού κριθεί ικανοποιητικό.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό για χιονοδρομία. Αναμένεται το Grand Opening στις 16-18 Δεκεμβρίου 2016.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top