Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 07:56

Η «Διδώ» ανοίγει τα χιονοδρομικά μας κέντρα!

Η «Διδώ», πέρα από την τελευταία κακοκαιρία, μας άφησε κι ένα μεγάλο δώρο! Φόρτωσε με χιόνι τα χιονοδρομικά μας κέντρα (ειδικά αυτά της Βόρειας Ελλάδας), με αποτέλεσμα πολλά απ’ αυτά να μπορούν ν’ ανοίξουν για χιονοδρομία!

Τα τελευταία χρόνια, την περίοδο των Χριστουγέννων συνήθως δεν έχουμε όσο χιόνι χρειάζεται για χιονοδρομία. Ευτυχώς όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει για φέτος, γι’ αυτό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ορισμένα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και για χιονοδρομία, ενώ τα υπόλοιπα θα λειτουργούν για καφέ και βόλτα, τουλάχιστον μέχρι τις υπόλοιπες χιονοπτώσεις που θα έρθουν!

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει επάρκεια χιονιού και ότι υπολογίζεται το χιονοδρομικό κέντρο να ανοίξει για το κοινό στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Το X.K. Ελατοχωρίου θα ανοίξει αυτό το Σαββατοκύριακο, όντας σε πλήρη λειτουργία, εκτός από το τελευταίο κομμάτι της κεντρικής. Αναμένεται, βέβαια, και νέα εκτίμηση μέχρι το βράδυ, ενώ το σαλέ του το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτό για καφέ και σοκολάτα!

Στόχος του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέχρι τις 20/12, ενώ στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου το Σάββατο 14/12 θα λειτουργήσει το Baby Lift.

Είναι επίσημο πως και το Χ.Κ. Ανηλίου – Anilio Adventure Park θα λειτουργήσει κανονικά για χιονοδρομία, καιρού επιτρέποντος, την Κυριακή 15/12 με όλους τους αναβατήρες σε λειτουργία και με το σαλέ του να είναι ανοιχτό για καφέ και φαγητό κάθε Σαββατοκύριακο!

Το σαλέ του Παρνασσού θα ανοίξει την Τετάρτη 18/12, ενώ το πότε θα ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο για χιονοδρομία εξαρτάται από το αν θα χιονίσει τις επόμενες μέρες, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στο Χ.Κ. Σελίου το Σάββατο 14/12 θα ανοίξει η παιδική πίστα, εφόσον διατηρηθεί το χιόνι, οι αναβατήρες, ωστόσο, δεν θα λειτουργούν.

Τέλος, το Χ.Κ. Φαλακρού προγραμματίζει την έναρξη της λειτουργίας του για την Παρασκευή 20/12.

Χ.Κ. Ελατοχωρίου

 

Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια

 

Χ.Κ. Ανηλίου

 

Χ.Κ. Παρνασσού

 


To Top