Snow Leopard Day 2019
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:57

Χ/Κ Βίγλας Πισοδερίου: Snow Leopard Day 2019, 16-17 Φεβ. 2019

Η ετήσια συνάντηση φίλων της ορειβατικής χιονοδρομίας ταξιδεύει στα βουνά γύρω από τις Πρέσπες. Μια μοναδική, ορεινή και απομονωμένη ζώνη της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφτείτε και να χιονοδρομήσετε!

Τι, που και πως… 16-17 Φεβ. 2019 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου

Η εκδήλωση Snow Leopard Day, είναι μια συνάντηση φίλων του ορειβατικού σκι και splitboard αλλά και χιονοδρόμων / ορειβατών που θέλουν να έλθουν σε επαφή με αυτό το εξαιρετικό σπορ.
Πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες και βασικός στόχος είναι η διάσωση του απειλούμενου θηλαστικού “Snow leopard” μέσα από τη διάδοση του ορειβατικού σκι.

Και πώς γίνεται αυτό;

Η Dynafit, πρωτοπόρος εταιρία του χώρου και εμπνευστής της εκδήλωσης αποτελεί ένα από τους βασικούς χρηματοδότες της επιστημονικής κοινότητας “Snow Leopard Trust” που έχει αντικείμενο την έρευνα και μελέτη για την επιβίωση της λεοπάρδαλης του χιονιού.

Έτσι κάθε χρόνο, διοργανώνει την εκδήλωση Snow Leopard Day ώστε να ευαισθητοποιήσει το κόσμο και να τον προσκαλέσει να βοηθήσει, μόνο με τη προσπάθειά του να ανέβει σε κορυφές με τα ορειβατικά του σκι.

Snow Leopard Day 2019 Χ/Κ Βίγλας Πισοδερίου 16-17 Φεβρουαρίου 2019

Προσοχή
Στο χιονοδρομικό κέντρο, θα βρίσκεται η γραμματεία, που θα σας προμηθεύσει με τη καρτέλα συμμετοχής. Αυτή, θα μπορέσετε να τη προμηθευτείτε το Σάββατο η και τη Κυριακή το πρωί πριν ξεκινήσετε
Την Κυριακή το μεσημέρι μετά τη χιονοδρομία, θα παραδώσουμε τις καρτέλες μας στη γραμματεία και θα πάρουμε το αναμνηστικό μας δώρο.

Ο κάθε συμμετέχων πρέπει να έχει μαζί του τον ατομικό εξοπλισμό ασφαλείας (Arva, ραβδο, φτυάρι, ατομικό φαρμακείο).
Η διοργάνωση θα προτείνει σηματοδοτημένες διαδρομές που θα ανακοινωθούν το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Ξυλοκάστρου.


To Top