Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 08:31

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 31.12.2015- Χιονοπτώσεις σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας

Στο Χ.Κ.Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΛΙΜΕΙΑ και Baby lift. Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή. Ο αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). Ελαφριά χιονόπτωση. Φρέσκο χιόνι: 5cm.

Το Χ.Κ. Βελουχίου ανοιχτό με τον αναβατήρα Τάκης Φλέγκας σε λειτουργία. Φρέσκο χιόνι: 2cm.

Ανοιχτό το Χ.Κ. Καλαβρύτων. Αχιλλέας: Ανοιχτός για μεταφορά των χιονοδρόμων από την βάση του χιονοδρομικού στη Βαθειά Λάκκα, καθώς και για επισκέπτες για βόλτα. Οι αναβατήρες Ηρακλής, Θέτις σε λειτουργία για χιονοδρομία. Σε αναστολή ο αναβατήρας Στύγα και το Snowpark λόγω ομίχλης. Φρέσκο χιόνι: 10cm.

Το Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν ανοιχτό με τους αναβατήρες Μετερίζι και Baby Lift σε λειτουργία. Ο αναβατήρας Σαραντόβρυση1 για βόλτα. Ανοιχτή η κόκκινη πίστα Νο 8 με τεχνητό χιόνι. Επικρατεί ομίχλη. Φρέσκο χιόνι: 20cm. Ο δρόμος από Άγιο Αθανάσιο και από Κερασιά είναι ανοιχτός με χιονολάστιχα ή αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Παρνασσσού επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Αφροδίτη και Αίολος. Φρέσκο χιόνι: 3cm. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό με babylift1 σε λειτουργία και τον εναέριο αναβατήρα για βόλτα. Χιονοπτώσεις σε εξέλιξη. Φρέσκο χιόνι: 5cm

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. Ανοιχτό το σαλέ. Σημειώθηκε χθες ελαφριά χιονόπτωση. Επικρατεί ομίχλη. Φρέσκο χιόνι: 3cm.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια το φρέσκο χιόνι είναι 5 cm. Από αύριο ο συρόμενος αναβατήρας Σ2 για χιονοδρομία και ο διθέσιος αναβατήρας για βόλτα. Αραιές χιονοπτώσεις σε εξέλιξη.

Στο Χ.Κ. Μαινάλου σημειώθηκε χιονόπτωση χθες βράδυ. Φρέσκο χιόνι:10cm. Η χιονόπτωση δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να ανοίξουν οι πίστες. Σε λειτουργία το σαλέ.

Στο Χ.Κ. Ζήρειας σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση. Φρέσκο χιόνι:15cm. Προσπάθειες διάνοιξης δρόμων. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το αν θα μπορέσει να ανοίξει αύριο για χιονοδρομία.

Στο Χ.Κ. Πηλίου το φρέσκο χιόνι φτάνει στο 1 μέτρο. Γίνονται προσπάθειες το χιονοδρομικό να ανοίξει κανονικά αύριο στις 9:00. Επικρατεί ελαφριά χιονόπτωση. Ο δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες ωστόσο είναι απαραίτητο να τις έχετε μαζί σας καθώς τα καιρκά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου χιονοπτώσεις σε εξέλιξη. Φρέσκο χιόνι: 30 cm. Κλειστό για χιονοδρομία. Καταβάλλονται προσπάθειες για να λειτουργήσει αύριο. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Λαϊλιάς 20cm φρέσκο χιόνι.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

To Top