Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 13:49

Η Περιφέρεια Ηπείρου πρωτοτυπεί και μας «ταξιδεύει» εικονικά στα Χιονοδρομικά της Κέντρα!

Η Περιφέρεια Ηπείρου πρωτοτυπεί και μας «ταξιδεύει» εικονικά στα Χιονοδρομικά της Κέντρα.

Η νέα αυτή τάση για δημιουργία περιεχομένου 360° έρχεται να  εξυπηρετήσει την ανάγκη των ανθρώπων όχι για να δουν απλά μία εικόνα, αλλά για να συμμετέχουν στην εμπειρία που μεταφέρει  αυτό η εικόνα.  Η  σφαιρική  καταγραφή  δίνει  την αίσθηση της συμμετοχής  στα δρώμενα και σε κάνει άμεσα κοινωνό της εμπειρίας,  αφού  δεν αφήνει  τίποτε  στον  χώρο  που  να  μην  μπορείς  να δεις.

Η Περιφέρεια Ηπείρου υλοποίησε αυτό το πρωτότυπο έργο για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τα τρία χιονοδρομικά της κέντρα Ανηλίου, Βασιλίτσας και Προφήτη Ηλία.

Έτσι, πατώντας το link μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά μέσω της ψηφιακής απεικόνισης 360º VR, στα τρία χιονοδρομικά κέντρα (Ανηλίου, Βασιλίτσας και Προφήτη Ηλία) παρακολουθώντας μία διαδρομή από εναέριες λήψεις 360°.

Μπορείτε να δείτε και τα τρία Χιονοδρομικά κέντρα από διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος (όπως πίστες, σαλέ, κορυφή, αναβατήρες κ.α.). Να  μεταφερθείτε  εικονικά από σημείο σε σημείο και από χιονοδρομικό κέντρο σε χιονοδρομικό κέντρο. Με  σκοπό  να  περιεργαστείτε  τον περιβάλλοντα  χώρο επιλέγοντας  να σταθείτε  όπου επιθυμείτε,  για  να  παρατηρήσετε  τις πίστες, τα Lift, σαλέ  κτλ.  Επίσης μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για το κάθε χιονοδρομικό κέντρο και να δείτε φωτογραφίες.

Με αυτόν  τον  τρόπο  σας δίνετε  η  δυνατότητα  να ανακαλύψετε μόνοι  σας την ομορφιά των χιονοδρομικών κέντρων της Περιφέρειας Ηπείρου πριν καν τα επισκεφτείτε.

Link: https://www.xionodromika.gr/epirus/vr/


To Top