Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 08:13

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 28.01.2016

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια ανοιχτό με τους αναβατήρες Σ2 και εναέριο διθέσιο που εξυπηρετούν τις   πίστες Αριστοτέλης1 Αριστοτέλης2, πλατό Παράδεισος, Παράδεισος, πλατό Φίλιππος και αρχαρίων(ανοιχτή για έλκυθρα). Ακολουθείστε τη σήμανση του ΧΚ και αποφεύγετε να κινείστε εκτός των διαστρωμένων πιστών. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων ανοιχτό με τους αναβατήρες Ηρακλής, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα. Ηλιοφάνεια. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Μαινάλου ανοιχτό, σε πλήρη λειτουργία οι αναβατήρες. Δρόμος χωρίς αλυσίδες από Καρδαρά-Με αλυσίδες ή χιονολάστιχα από Βυτίνα

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας λόγω της μεγάλης ανόδου της θερμοκρασίας και με γνώμονα τη διατήρηση της χιονοκάλυψης στις πίστες της Γομάρας για το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Φίλιππος ,  Μ.Αλέξανδρος, Ελιμεία (ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συντήρησή του) και babylift. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε πλήρη λειτουργία. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων ανοιχτό με τους αναβατήρες Ηρακλής, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα. Νεφώσεις. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Παρνασσού ανοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, και baby1, baby3. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου ανοιχτό με τους αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας, Άνεμος1. Αναμένεται πλήρης λειτουργία το ΣΚ. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν ανοιχτό με Baby lift, Μετερίζι, Σαραντόβρυση 1 και Κρέμαση. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες από Άγιο Αθανάσιο με αλυσίδες από Κερασιά.

Το Χ.Κ. Ανηλίου σε αναστολή λόγω συντήρησης χιονιού για να λειτουργήσει το ΣΚ. Ανοιχτό το Σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ.Πηλίου κλειστό λόγω συντήρησης του χιονιού.

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό για χιονοδρομία, θα λειτουργήσει κανονικά μόνο το σαλέ του κέντρου.

To Χ.Κ. Περτουλίου είναι κλειστό για χιονοδρομία λόγω ποιότητας χιονιού. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σαλέ και να κάνετε βόλτα με snowmobile και άλογα.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό λόγω ανεπάρκειας χιονιού. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες-Προσοχή παγετός.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Γίνονται οι  απαραίτητες εργασίες συντήρησης έτσι ώστε αν ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες να λειτουργήσει το επόμενο ΣΚ (30-31/01) για χιονοδρομία.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Κλειστό και το σαλέ.

Το Χ.Κ. Σελίου κλειστό. Ανοιχτό το Σαλέ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό. Ανοιχτό για χιονοδρομία τα ΣΚ και τις αργίες με Babylift1, Babylift2 και πίστα Νέστου (Μέστα1). Για φέτος θα λειτουργεί προσωρινά η βάση  των εγκαταστάσεων με τα 2 baby lifts  και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου». Υπάρχει πλήρης υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη για την ασφάλεια των επισκεπτών από την Ο.ΔΙ.Κ. Βάση Ετοιμότητας Δράμας, η οποία  παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες. Μετά τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κυρίου Γιώργου Παυλίδη, τα lifts λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και  για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.
*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.
*Στην κατάσταση του χιονοδρομικού κέντρου ελέγξτε την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top