Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 10:05

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 26-02-2015

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ύψος χιονιού βάσης: 80cm. Ύψος χιονιού μέσης: 95cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 105cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν έχει 20cm επιπλέον φρέσκο χιόνι. Αυτήν τη στιγμή επικρατεί ηλιοφάνεια, ασθενής άνεμος στα 15-20 km/h και η θερμοκρασία είναι στους -4⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Baby Lift, Μετερίζι, Σαραντόβρυση 1 (εναέριος καρέκλα) και Σαραντόβρυση 2 (συρόμενος). Η πρόσβαση από Άγιο Αθανάσιο και από Κερασιά πραγματοποιείται με χιονολάστιχα ή αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Σελίου λειτουργούν τα baby lift, Αρσούμπασι, Άρης και ο Φίλιππος για βόλτα. Ο δρόμος είναι καθαρός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια με ασθενείς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασία -1 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2 και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηνίοχος (6), Ήρα (7 και 7α), Ηρακλής (8), Διηάνειρα (12), Περιφερειακή (24) και Baby 2. Οι οδηγοί δεν θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στον οδικό άξονα.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Π1, Π2, Π5 και όλες οι πίστες ανοιχτές.Ύψος χιονιού βάσης: 60cm. Ύψος χιονιού μέσης: 70cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 60cm.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος και Ελιμεία. Σε αναστολή ο Μ.Αλέξανδρος λόγω βλάβης της ΔΕΗ. Αναμένεται να επισκευαστεί σήμερα. Επικρατεί συννεφιά. Φρέσκο χιόνι:20cm. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις. Μετά τις 11:00 θα δοθεί ακι Η Άρτεμις σε λειτουργία. Επικρατούν αραιές νεφώσεις. Ο δρόμος από Ζαρούχλα είναι κλειστός. Ο δρόμος από Καλάβρυτα είναι ανοιχτός με αλυσίδες κατά τις πρωινές ώρες.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία εκτός από το πάνω καρεκλάκι το οποίο θα δοθεί αύριο σε λειτουργία. Φρέσκο Χιόνι:10cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος1. Φρέσκο χιόνι:5cm. Η Θερμοκρασία είναι στους -2 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ανηλίου σε λειτουργία ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας, ο συρόμενος(300μ) και το babylift(120μ). Φρέσκο χιόνι, επικρατεί συννεφιά. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Ο δρόμος από Βυτίνα είναι κλειστός ενώ από Καρδαρά είναι ανοιχτός χωρίς να απαιτούνται αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top