Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 10:23

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 15-01-2015

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Αχιλλέας, Δάφνη, Ερμής, Ηρακλής, Θέτις, Στύγα καθώς και το Snowpark. Στα πλαίσια της προετοιμασίας της πίστας Ειρήνη για την διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Κ στις 17-18 Ιανουαρίου 2015, ο αναβατήρας Άρτεμις δεν θα δοθεί για χιονοδρομία.

Στο Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν λόγω αύξησης των ανέμων οι αναβατήρες Σαραντόβρυση Ι και Κρέμαση, βρίσκονται σε αναστολή. Ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο είναι καθαρός, αλλά ο δρόμος από την Κερασιά χρειάζεται αλυσίδες σε κάποια σημεία.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια με ασθενείς Β ανέμους και θερμοκρασία -1 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ηρακλής, Ήρα, Παν, Πυθία, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1a), Βάκχος (2 και 2a), Αίολος (4), Περικλής (5), Ήρα (7 και 7a), Παν, Πυθία, Διηάνειρα (12), Περιφερειακή Baby 2. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και δεν απαιτούνται αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε ανοιχτές πίστες: Παράδεισος Πλατό, Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης), Φίλιππος, Αρχαρίων. Αναβατήρες σε λειτουργία: Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική, Εναέριος – Κεντρική.
Επικρατεί ηλιοφάνεια και Β-ΒΔ άνεμοι.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Σε λειτουργία και το Χ.Κ.Ελατοχωρίου.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλέγκας.

Σε αναστολή το Χ.Κ. Βασιλίτσας λόγω παγοποίησης.

Το Χ.Κ. Πηλίου άνοιξε. 7 ευρώ η κανονική και 5 ευρώ η μειωμένη. Ανοιχτές Πίστες: Πυλώνες, Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα (6/6) Ανοιχτοί Αναβατήρες: Π2, Π4, Π5 (3/5)

Κλειστό το Χ.Κ. Μαινάλου. Από αύριο θα λειτουργήσει το σαλέ.

Κλειστό το Χ.Κ. Ανηλίου λόγω ανεπαρκούς χιονοκάλυψης. Ανοιχτό το σαλέ. Σε λειτουργία το ΣΚ ο διθέσιος αναβατήρας για βόλτα.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε οριακή λειτουργία. Αναβατήρες ανοιχτοί:Φίλιππος, τα baby lift, Ηρακλής και Άρης. Ύψος χιονιού:20cm.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: xionodromika.gr


To Top