Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 10:00

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 10-02-2015

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ1 – (Φίλιππος), Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2). Ύψος χιονιού βάσης: 80cm. Ύψος χιονιού μέσης: 89cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 102cm.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού λόγω της υποχώρησης των ανέμων, ξεκίνησε η λειτουργία του κέντρου. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Ήρα, Παν και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ήρα (7 και 7α) και Παν.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία και το Baby lift. Προς το παρόν σε αναστολή λειτουργίας ο αναβατήρας Μ.Αλέξανδρος.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε λειτουργία ο πάνω διθέσιος εναέριος αναβατήρας και το baby lift. Φρέσκο χιόνι: 30-40cm. Θερμοκρασία στους -5 ⁰C και μέτριοι ΒΑ άνεμοι.

Στο Χ. Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι και το κέντρο βρίσκεται σε αναστολή έως τις 12:00. Για λόγους ασφαλείας, έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του κέντρου.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου. Η πίστα Κλειώ σε λειτουργία κατά το ήμισυ. Φρέσκο χιόνι:30cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια, άπνοια και η θερμοκρασία είναι στους -10 ⁰C.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής. Αργότερα θα δοθούν και οι αναβατήρες Αχιλλέας και Δάφνη. Επικρατεί ομίχλη κα ισχυροί άνεμοι.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Άρης, Δίας, Ηρακλής, Φίλιππος και το baby lift. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου και το Χ.Κ. Ανηλίου.

Σε αναστολή το Χ.K. Πηλίου λόγω ισχυρών ανέμων. Φρέσκο χιόνι:20cm.

Το Χ.Κ. Καρπενησίου είναι κλειστό λόγω ισχυρών ανέμων.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top