Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 10:02

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 02-02-2015

Στο Χ.Κ. Βόρας Καϊμακτσαλαν θα παραδίδονται σταδιακά προς χρήση οι αναβατήρες του κέντρου λόγω αποπαγοποίησης των πυλώνων. Έτσι, μέχρι την 09:00 θα λειτουργεί το ΜΕΤΕΡΙΖΙ, μέχρι την 10:30 ο εναέριος ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΗ 1 και μέχρι την 11:00 ο ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΗ2. Για σήμερα, ο αναβατήρας ΚΡΕΜΑΣΗ δεν θα λειτουργήσει καθόσον απαιτείται επιπλέον δουλειά στην διάστρωση των πιστών του. Άφθονη πούδρα. Ο δρόμος είναι ανοικτός μόνο απο την πλευρά του Αγ. Αθανασίου με χιονολάστιχα ή αλυσίδες στα τελευταια 4χλμ. Από την μεριά της Κερασιάς δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στο χιονοδρομικό.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλέγκας. Ο αναβατήρας Άνεμος1 σε αναστολή. Φρέσκο χιόνι 25cm. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χρειάζονται αλυσίδες κατά τις πρωινές ώρες.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ιάσων και Βέρης.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Φρέσκο χιόνι 30-40cm. Ο δρόμος καθαρός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2)και Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ανοιχτές Πίστες: Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2), Λούκι, Αρχαρίων-BABY LIFT για έλκυθρα. Ο δρόμος ανοιχτός σε όλο του το μήκος / αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω εξέλιξης καιρικών φαινομένων.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Καλαβρύτων καθώς τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλες υλικές καταστροφές στις εγκαταστάσεις του.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Παρνασσού. Επικρατεί χιονόπτωση, με ισχυρούς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασία -1 ⁰C. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα στα τελευταία χιλιόμετρα του οδικού δικτύου.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Μαινάλου.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Βασιλίτσας λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Φρέσκο χιόνι 70cm. Χιονοπτώσεις και θερμοκρασία στους -2 ⁰C.

Πηγή: xionodromika.gr


x
To Top