Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 11:57

Τα Χιονοδρομικά Κέντρα που ανοίγουν!

Η Κατάσταση των Χιονοδρομικών Κέντρων – Τρίτη 07/12/2021 είναι:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 07/12/2021

 

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας : Σε πλήρη ετοιμότητα για να ανοίξει. Το χιονοδρομικό κέντρο αυτή την στιγμή έχει πλήρη χιονοκάλυψη, αρκετή ώστε να λειτουργήσουν όλες οι πίστες του, παρόλα αυτά αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας για την ημερομηνία έναρξης του χιονοδρομικού κέντρου.  Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος που έχει ξεπεράσει τα 50εκ.  

Το Χ.Κ. Ανηλίου: Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση). Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος 50εκ .

Το Χ.Κ. Βιτσίου : Το Σαλέ αναμένεται να ανοίξει τη Κυριακή. Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος 30εκ.

Το Χ.Κ. Ελατοχωρίου : Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση). Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες με ύψος 10εκ. Αναμένουμε χιονοπτώσεις 15-20/12. Μετά της 20 μπορεί να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο.

Το Χ.Κ. Ζήρειας : Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση). Το χιονοδρομικό είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ανοίξει όταν θα υπάρξει επαρκής χιονοκάλυψη. Κατάσταση χιονιού: αναμένονται χιονοπτώσεις τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού.

Το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν : Το Σαλέ λειτουργεί σαββατοκύριακα (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση). Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος 25εκ.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων :Το Σαλέ θα λειτουργήσει 18/12 (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση), επίσης θα βρίσκεται σε λειτουργία και η εναέρια καρέκλα Αχιλλέας για βόλτα. Κατάσταση χιονιού: αναμένεται χιονόπτωση σήμερα και αύριο, ύψος 30εκ.  

Το Χ.Κ. Μαινάλου : Το Σαλέ δεν είναι ανοιχτό (αναμένεται να ανοίξει το επόμενο Σαββατοκύριακο). Κατάσταση χιονιού: αναμένεται χιονόπτωση σήμερα και αύριο.

Το Χ.Κ. Μετσόβου Πολιτσιές : Το χιονοδρομικό είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ανοίξει όταν θα υπάρξει επαρκής χιονοκάλυψη.

Το Χ.Κ. Παρνασσού Το Σαλέ δεν είναι ανοιχτό (αναμένεται να ανοίξει 15-17/12). Κατάσταση χιονιού: αναμένεται χιονόπτωση σήμερα, ύψος 5εκ.

Το Χ.Κ. Πισοδερίου Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση), επίσης το καταφύγιο θα λειτουργεί σαββατοκύριακα . Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος 10εκ .

Το Χ.Κ. Σελίου :Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση), επίσης 11-12/12 θα βρίσκεται σε λειτουργία και η εναέρια καρέκλα μόνο για βόλτα. Το Χ.Κ. βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να ανοίξει ανάλογα την επάρκεια χιονιού. Κατάσταση χιονιού: αναμένεται χιονόπτωση.  

Το Χ.Κ. Βελουχίου : Σήμερα αναμένεται να γίνει ο διαγωνισμός.

Το Χ.Κ. Λαϊλια : Κατάσταση χιονιού: χιονόπτωση χθες και σήμερα, με ύψος 5-10εκ.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου  : Το Σαλέ λειτουργεί καθημερινά (με τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την εστίαση), επίσης και οι δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού. Κατάσταση χιονιού: δεν έχει χιονίσει.

Το Χ.Κ. Πηλίου : Αναμένουμε ενημέρωση. 

Το Χ.Κ. Φαλακρού θα παραμείνει κλειστό για την φετινή σεζόν.

Το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια θα παραμείνει κλειστό για την φετινή σεζόν. 

Σημείωση: Προσπαθούμε για την βέλτιστη ενημέρωση της λειτουργίας των Χ/Κ, αλλά κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση στην ενημέρωση από τα Χιονοδρομικά Κέντρα προς εμάς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και των ξαφνικών αλλαγών.

Σημείωση: Για την είσοδο αθλητών στα χιονοδρομικά κέντρα ισχύουν τα εξής: 4-17 self test και 17+ Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση το προσεχές διάστημα. 

Ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλά χιόνια!!!

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Δείτε Προσφορές Ξενοδοχείων σε Χειμερινούς προορισμούς:

Προσφορές Ξενοδοχείων


To Top