Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 10:28

Συνάντηση του xionodromika.gr με την Υφ. Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη

Η Υφυπουργός Τουρισμού κυρία Ζαχαράκη επισκέφθηκε χθες το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου και συνομίλησε με τα στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζονται το κέντρο. Η υφυπουργός εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του υπουργείου σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση και προώθηση του ορεινού και χειμερινού τουρισμού!

Την αύξηση του τουρισμού και τον χειμώνα επιδιώκει η Κυβέρνηση με την αξιοποίηση των κορυφαίων χειμερινών προορισμών. Όπως τόνισε η υφυπουργός, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν έργα σε όλη την επικράτεια ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα έχει ήδη δρομολογηθεί καμπάνια στο εξωτερικό για την αύξηση της επισκεψιμότητας στη χώρα μας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κος Αριστείδης Τασιός. Ο κ. Τασιός μας τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου.

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού η Υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη παρακολούθησε τους μικρούς σκιερ στα πρώτα τους μαθήματα χιονοδρομίας.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη από την εκπομπή Με Νέα Ματιά της ΕΡΤ1

 


x
To Top