Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 10:39

Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών 2015 στο Χ.Κ. Σελίου

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών 2015 στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου Ν. Ημαθίας την 24-25/02/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) την σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ένωσης το αργότερο μέχρι και της 22/02/2015.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 24/02/2015 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα ( θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών ) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Το εν λόγο κύπελλο έχει αναρτηθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς την χρήση του κράνους κατά την διάρκεια του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα γίνουν δεκτές χωρίς όμως να τύχουν πιθανής υπηρεσιακής διευκόλυνσης.

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα και επικοινωνία με τους υπευθύνους γειτονικού χιονοδρομικού κέντρου έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση σε άλλο χ-κ διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες.
Προς τούτου οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώνονται διαρκώς από την ιστοσελίδα της ένωσής μας τις προηγούμενες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνούν στα τηλέφωνα τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Πηγή: aeae.gr


To Top