Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 12:59

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Snowboarding Documentary: The Thing About Greece

Πού μπορεί να σε φτάσει η ιδέα ότι «κάθε πλαγιά με χιόνι είναι μια μικρή παιδική χαρά» και το πάθος σου για το βουνό;

Τον Θέμη Λαμπρίδη, μερικούς τρελούς συνοδοιπόρους του και ένα δανεικό τζιπ -από τους γονείς της κοπέλας του που έβγαζε συνεχώς προβλήματα- τους οδήγησε στο να ζήσουν μια περιπέτεια στα βουνά της Ελλάδας γεμάτη απρόοπτα και απίστευτα περιστατικά!

Το ταξίδι ξεκινάει το 2014 και επί δύο σεζόν ο Θέμης ακολουθεί τους πιο ενεργούς riders της χώρας, σε τρελές περιπέτειες, καταγράφοντας τα βουνά μέσα από τα δικά τους άλματα!

the-thing-about-greece-video

Σε αυτό το ταξίδι θα ζήσουν τα πάντα! Θα ξεκινήσουν με ένα τρακάρισμα-καραμπόλα! Θα ανέβουν στις κορυφές της Βασιλίτσας, του Βίτσι, της Πάρνηθας, της Κρήτης, των Καλαβρύτων, του Παρνασσού, του Φαλακρού και του βουνού των Θεών, Όλυμπο!

Θα κοιμηθούν σε καναπέδες, τροχόσπιτα, καταφύγια, παγωμένα δωμάτια, στο αμάξι, αλλά και θα φιλοξενηθούν από γνωστούς και από αγνώστους! Θα ζήσουν άπειρες στιγμές γέλιου και τρέλας!

the-thing-about-greece-04 the-thing-about-greece-04 the-thing-about-greece-02 the-thing-about-greece-01

Θα περπατήσουν, θα ανέβουν χιονισμένες κορυφές με τον εξοπλισμό στην πλάτη, θα οδηγήσουν πιο πολλά χιλιόμετρα από όσα είχαν υπολογίσει..με κράμπες στα πόδια και στο τέλος… θα περιστρέψουν σπίτια τους με τον γερανό του κυρ Αντώνη και το τζιπ φορτωμένο πάνω του!

Δες παραπάνω την Online Πρεμιέρα αποκλειστικά στο RedBull.com και ακολούθησε το The Thing About Greece στο Facebook και στο επίσημο site του film.

Πηγή: Red Bull


Σχόλια:

To Top