Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 15:09

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ 2016-2017 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!

Επειδή και η οικογένεια χρειάζεται το χιονοδρομικό της, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων έρχεται να το αποδείξει, προσφέροντας την ετήσια οικογενειακή κάρτα στην εκπληκτική τιμή των 390€, από 550€ αρχική τιμή, ανεξαρτήτως αριθμού μελών οικογένειας!

Ανταποδίδοντας δε την εμπιστοσύνη των σταθερών του πελατών, στους περσινούς κατόχους, εξαιτίας της πρωτοφανούς μικρής περσινής χιονοδρομικής περιόδου, κάνει ακόμα πιο προσιτή την τιμή και τη προσφέρει στη μοναδική τιμή των 300€!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων συνεχίζει τις πρωτοποριακές του πρακτικές, ανταμείβοντας τους πελάτες που έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους τα τελευταία χρόνια και το έχουν καταστήσει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς και καλωσορίζει τους νέους που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια!

Και σε αυτή τη προσφορά το χιονοδρομικό κέντρο θα απορροφήσει εξ ολοκλήρου την νέα αύξηση του Φ.Π.Α., την τρίτη, στα τελευταία τρία χρόνια!

Με μόνο 390€ ή 300€ εφόσον είστε περσινός κάτοχος της ετήσιας οικογενειακής κάρτας, ολόκληρη η οικογένειά σας απολαμβάνει μία ολόκληρη σεζόν στις χιονισμένες πλάγιές του Χελμού! Χαρίστε στην οικογένειά σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Οι αγορές θα γίνονται μόνο on-line μέσα από τo site του χιονοδρομικού www.kalavrita–ski.gr. Η προσφορά προμήθειας της ετήσιας οικογενειακής κάρτας λήγει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τη διεύθυνσή σας και οι κάρτες σας θα σας αποσταλούν, χωρίς χρέωση εκεί που επιθυμείτε! Δώστε στην οικογένειά σας, αυτό που της αξίζει. Μια μοναδική περιπέτεια στο βουνό και απύθμενη χιονοδρομική απόλαυση, μαζί με τις ξεχωριστές, παράλληλες, ανανεωμένες και αναβαθμισμένες δραστηριότητες που παρέχει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για όλες τις ηλικίες.

Σημείωση: Η προσφορά των 300€, ισχύει μόνο για τους κατόχους της ετήσιας οικογενειακής κάρτας της περιόδου 2015-2016 και σε περίπτωση που καταβληθεί το ποσό χωρίς δικαίωμα αγοράς, θα θεωρηθεί ως προκαταβολή για μελλοντικές προσφορές του Χ.Κ. Καλαβρύτων.

Πηγή: kalavritaski


To Top