Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 07:42

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 4-12-2016

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό για χιονοδρομία. Σήμερα είναι ανοικτό το σαλέ του χιονοδρομικού. Επίσης θα ενοικιάζονται παιδικά έλκηθρα και snowmobile. 10εκ. χιόνι. Ο δρόμος Τρίκαλα-Χιονοδρομικό Ζήρειας είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό για χιονοδρομία. Η κακοκαιρία τελείωσε με 20εκ. χιόνι. Πιθανή ημερομηνία έναρξης 10-12-2016. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν κλειστό για χιονοδρομία. 15εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -4. Ανοιχτό το καφέ. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες. Παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό σήμερα με το Baby Lift. Θερμοκρασία στους -2.  χιόνι 20 εκ. Άνεμος ΒΔ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. Ανοικτό το σαλέ. Θερμοκρασία στους -2. 5εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων κλειστό για χιονοδρομία. 10εκ. χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Στις 10 Δεκεμβρίου 2016 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Για τους προχωρημένους θα υπάρχει μια νέα «μαύρη» πίστα, στη Στύγα, ενώ για τους αρχάριους και φέτος λειτουργεί πλήρως η πίστα Αρμονία. Και για τους νέους σκιέρ η «πράσινη» πίστα,όπου θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να απολαύσουν χιονοδρομία μέσα στο δάσος σε έκταση 2.500 μ.

Το Χ.Κ. Παρνασσού κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους 0. 20εκ. χιόνι Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ.Πηλίου σε λειτουργία με 40εκ. βάση, 50εκ. μέση κ 60εκ. κορυφή φρέσκο χιόνι. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Π1,Π2, Π4 κ Π5. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα εφόσον υπάρχει η απαραίτητη ποσότητα χιονιού.

Το Χ.Κ. Μαινάλου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους 0. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. 2εκ φρέσκο χιόνι. Ανοιχτό το σαλέ σήμερα, ενόψει του Weekend-Warriors.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία το συρόμενο «Baby lift» για τις ώρες 10:00 – 14:00 με δωρεάν είσοδο. Θερμοκρασία στους 0. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Αραιή χιονόπτωση τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Ε.Χ.Κ. Σελίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους 3. 10εκ. φρέσκο χιόνι από το κύμα κακοκαιρίας. Άνεμος ΒΔ. Ανοιχτό το σαλέ.

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -4. 40εκ πατημένο χιόνι. Σε λειτουργία το Lift Bar και η καντίνα. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

To Χ.Κ. Περτουλίου κλειστό για χιονοδρομία. 20εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -1. Δρόμος ανοιχτός χωρις αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -2. 20εκ φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -7. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό για χιονοδρομία.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -1. Σε λειτουργία το σαλέ και ο εναέριος αναβατήρας για βόλτα μόνο. Το Χ.Κ Ελατοχωρίου είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της νέας σεζόν μόλις το υψός του χιονιού κριθεί ικανοποιητικό.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό για χιονοδρομία. Αναμένεται το Grand Opening στις 16-18 Δεκεμβρίου 2016.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top