Παρασκευή, 30 Ιαν 2015 10:16

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 30-01-2015

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί περιορισμένη ορατότητα, άνεμοι 50-60 km/h και θερμοκρασία -5 ⁰C. Λειτουργούν οι αναβατήρες Μετερίζι, Σαραντόβρυση ΙΙ, baby lift,ενώ οι αναβατήρες Σαραντόβρυση Ι και Κρέμαση βρίσκονται σε αναστολή. Λειτουργούν οι πίστες 7, 8, 9, 10 και αρχαρίων. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα και στους δύο δρόμους πρόσβασης.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία και baby lift. Σε αναστολή ο Μ.Αλεξανδρος λόγω ισχυρών ανέμων.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων επικρατεί χιονοθύελλα. Σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής. Ανοιχτή η πίστα Λητώ. Ο δρόμος από Ζαρούχλα είναι κλειστός. Από τα Καλάβρυτα στο χιονοδρομικό χρειιάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2)και Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ανοιχτές Πίστες: Παράδεισος Πλατό (Σ2), Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2), Λούκι, Φίλιππος, Αρχαρίων-BABY LIFT και Διαδρομές Δρόμων Αντοχής. Ο δρόμος ανοιχτός σε όλο του το μήκος / αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω εξέλιξης καιρικών φαινομένων.

Στο Χ.Κ. Φαλακρού σε λειτουργία ο αναβατήρας ΣΑ3 και τα baby lift Καλλιρόη και Ίσιδα. Ανοιχτές οι πίστες Μέστα, Καλλιρόη και Ίσιδα. Σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων οι αναβατήρες ΣΑ1, ΣΑ3 και η αποσυμπλεκόμενη καρέκλα. Ύψος χιονιού βάσης: 30cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 60cm. Ο δρόμος στα τελευταία 5 χιλιόμετρα χρειάζεται αλυσίδες.

Στo Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας για βόλτα και τα baby lift. Ο δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί χιονόπτωση με θυελλώδεις ΝA ανέμους και θερμοκρασία -2 ⁰C. Όλοι οι αναβατήρες βρίσκονται σε αναστολή. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα στα τελευταία χιλιόμετρα του οδικού δικτύου.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Φρέσκο χίονι 5cm. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στό Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλέγκας. Ο αναβατήρας Άνεμος1 σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων. Ο δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Επικρατούν ελαφριές χιονοπτώσεις και ΝΔ άνεμοι. Ο δρόμος από Βυτίνα κλειστός.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ανηλίου. Ο δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top