Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 10:09

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 27.3.2015

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατούν νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα, μέτριοι ΝΔ άνεμοι και θερμοκρασία +4 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2,2α και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12) και Baby 2. Οι οδηγοί δεν θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στον οδικό άξονα.

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατούν ασθενής χιονόπτωση, περιορισμένη ορατότητα στα 100m, ασθενής ΝΑ άνεμος και θερμοκρασία 0 ⁰C.Θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες του κέντρου εκτός από την Κρέμαση που βρίσκεται σε αναστολή για την ώρα. Η πρόσβαση από τον Άγιο Αθανάσιο γίνεται χωρίς αλυσίδες ή χιονολάστιχα και ο δρόμος της Κερασιάς είναι ανοικτός με μια λωρίδα κυκλοφορίας και μόνο για Ι.Χ.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία η καρέκλα για βόλτα και τα baby lift. Στο υπόλοιπο χιονοδρομικό δεν είναι καλή η ποιότητα χιονιού (μαλακό).

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Δίας, Απόλλων και τα babylift. Ποιότητα Χιονιού: Μαλακό. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Ελιμεία και το babylift. Επικρατούν βροχοπτώσεις.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλέγκας. Επικρατούν ομίχλη και θερμοκρασία +3 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Θέτις. Επικρατούν βροχοπτώσεις και η θερμοκρασία είναι +5 ⁰C. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε λειτουργία το Πάνω καρεκλάκι, το ski lift και τα babylift. Επικρατούν νεφώσεις. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Πηλίου είναι κλειστό εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Φαλακρού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις-άνεμος).

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων λόγω βροχοπτώσεων.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top