Τρίτη, 27 Δεκ 2016 08:16

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 27-12-2016

Το Χ.Κ. Ζήρειας σε λειτουργία για χιονοδρομία με το Baby Lift. 20εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -3. Άνεμος ΒΑ. Ανοιχτό το σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -5. 10εκ. φρέσκο χιόνι. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ. Σε λειτουργία ο αναβατήρας ‘Τάκης Φλέγκας’ για βόλτα μόνο. ‘Ανεμος ΒΔ.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν σε λειτουργία το Μετερίζι με την πίστα Νο 8 κ το Baby Lift. Το χιόνι μέσα στην πίστα φτάνει τα 90εκ. και η ποιότητα του είναι άριστη. Θερμοκρασία στους -5. Ανοιχτό το καφέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό με τα 2 Baby Lift. Θερμοκρασία στους -7. χιόνι 40εκ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτά τα σαλέ. Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και για όλο τον χειμώνα διαθέσιμο το snowboard park με 3 μεγάλα άλματα.

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -1. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -4. 5εκ. χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ. Από το Σάββατο 24/12/2016 σε λειτουργία θα βρίσκεται ο αναβατήρας Αχιλλέας μόνο για βόλτα, το κατάστημα ενοικιάσεων για ενοικίαση ελκήθρου και παιχνίδι στο χιόνι.

Το Χ.Κ. Παρνασσού κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -2. 10εκ. χιόνι. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Σε λειτουργία η οκταθέσια καμπίνα για βόλτα.

Το Χ.Κ.Πηλίου σε πλήρη λειτουργία. Θερμοκρασία στους 1. 70εκ. φρέσκο χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ. Από 21/12/16 έως 08/01/17 θα βρίσκεται σε ισχύ ο τιμοκατάλογος εορτών, 11 ευρώ η κανονική κάρτα και 9 η εκπτωτική. Άνεμος ΒΑ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -3. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -5. 10εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Ε.Χ.Κ. Σελίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -4. 5εκ. φρέσκο. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Σε λειτουργία η καρέκλα για βόλτα το Σάββατο 24-25 & 26 Δεκεμβρίου. Ανοιχτό το σαλέ.

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια σε λειτουργία ο Συρόμενος αναβατήρας Νο2 & Νο3. Και οι πίστες Παράδεισος & Παράδεισος Πλατό. Θερμοκρασία στους -3. 40εκ. τεχνητό χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το Lift Bar. Ηλιοφάνεια. Άνεμος ΒΔ.

To Χ.Κ. Περτουλίου κλειστό για χιονοδρομία. Ανοιχτό καθημερινά με το διθέσιο αναβατήρα για βόλτα. 2εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -2. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -3. 15εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε λειτουργία το σαλέ και το καταφύγιο για όλη την περίοδο των εορτών.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -7. 5εκ. χιόνι. Δρόμος καθαρός, σε κάποια σημεία όμως χρειάζεται προσοχή διότι υπάρχει πάγος.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -6. 5 εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού ανοιχτό για χιονοδρομία με το Baby Lift (πίστα αρχαρίων).  Σε λειτουργία καθημερινά από σήμερα 21/12/2016 μέχρι και 15/1/17 και έπειτα θα είναι κοντά σας Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  μέχρι τις 12/4/17. Σε λειτουργία και ο τετραθέσιος αποσυμπλεκόμενος αναβατήρας (ΕΑ1) μόνο για βόλτα. Θερμοκρασία στους -4. Ύψος χιονιού Baby 20εκ. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η λειτουργία του σαλέ κορυφής

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top