Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 10:25

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 20-02-2015

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ύψος χιονιού βάσης: 84cm. Ύψος χιονιού μέσης: 92cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 104cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς, ΒΑ άνεμοι 20 km/h, η θερμοκρασία είναι 0 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Μετερίζι, Σαραντόβρυση Ι, Κρέμαση και Baby Lift και όλες οι πίστες του κέντρου. Οι οδηγοί για την κίνηση τους από τον Άγιο Αθανάσιο δεν θα χρειαστούν αλυσίδες, αλλά για τον δρόμο από την Κερασιά θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Στο Χ.Κ. Φαλακρού λειτουργούν οι δύο συρόμενοι αναβατήρες αρχαρίων (baby lifts) στη βάση του Χιονοδρομικού. Το χιονοδρομικό θα είναι ανοιχτό ΣΚ και Καθαρά Δευτέρα.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια με ασθενείς ΒΑ ανέμους και θερμοκρασία -5 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ήρα, Παν, Πυθία, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2 και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ήρα (7 και 7α), Ηρακλής (8), Παν (10), Διηάνειρα (12), Πυθία (14 και 14α), Περιφερειακή (24) και Baby 2. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί αλλά οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Άρης, Δίας, Ηρακλής, Φίλιππος και τα baby. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι -3 ⁰C.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος, babylift, Συνδετικό Γομάρας και Μιγδάνης. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους 0 ⁰C.

Στο Χ.Κ.Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Ηρακλής. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -4 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου σε λειτουργία το ski lift και ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Πηλίου. Το Σάββατο 21/02 θα γίνει το πρώτο νυχτερινό σκι της χρονιάς.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Ύψος Χιονιού βάσης: 1.20m. Ύψος Χιονιού κορυφής: 1.50cm.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου. Ύψος Χιονιού βάσης: 15cm. Ύψος Χιονιού μέσης: 30cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 50cm.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Καλαβρύτων. Επικρατεί ηλιοφάνεια και άπνοια.Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ.Ανηλίου. Επικρατεί ηλιοφάνεια και άπνοια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Ανοιχτό το Χ.Κ. Ζήρειας. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: xionodromika.gr


To Top