Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 10:40

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 19-02-2015

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια, μέτριοι άνεμοι 20 km/h, η θερμοκρασία είναι -5 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Μετερίζι, Σαραντόβρυση Ι, Κρέμαση και Baby Lift και όλες οι πίστες του κέντρου. Οι οδηγοί για την κίνηση τους στους δρόμους από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία τα baby lift, Αρσούμπασι, Άρης και η καρέκλα. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία είναι στους -6 ⁰C.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου σε λειτουργία ο μονοθέσιος συρόμενος αναβατήρας (skilift). Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -8 ⁰C.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2).

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια με μέτριους – ισχυρούς ΒΑ ανέμους και θερμοκρασία -8 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ήρα, Παν Baby 1 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ήρα (7 και 7α), Ηρακλής (8), Παν (10), Διηάνειρα (12), και Baby 1. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στο οδικό δίκτυο.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και babylift. Ύψος Χιονιού βάσης: 1.20m. Ύψος Χιονιού κορυφής: 2.50cm. Επκρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -4 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Ύψος Χιονιού βάσης: 1.20m. Ύψος Χιονιού κορυφής: 1.50cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -3 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου. Ύψος Χιονιού βάσης: 15cm. Ύψος Χιονιού μέσης: 30cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 50cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -4 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Ηρακλής και Θέτις. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ.Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος1. Φρέσκο χιόνι: 15cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ.Ανηλίου. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -3 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Πηλίου. Ύψος Χιονιού βάσης: 60cm. Ύψος Χιονιού μέσης: 70cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 40cm.

Σε πλήρη λειτουργία και το Χ.Κ. Μαινάλου.

Ανοιχτό το Χ.Κ. Ζήρειας. Επικρατεί ηλιοφάνεια, άπνοια και η θερμοκρασία είναι στους -9 ⁰C.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top