Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 12:31

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 18-12-2016

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό για χιονοδρομία. 15εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -6. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ. Διαθέσιμα snowmobiles για βόλτα. Ηλιοφάνεια.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -3. Η κακοκαιρία τελείωσε με 20εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν σε λειτουργία το Μετερίζι με την πίστα Νο 8 κ το Baby Lift. Το χιόνι μέσα στην πίστα φτάνει τα 90εκ. και η ποιότητα του είναι άριστη. Θερμοκρασία στους -9. Ανοιχτό το καφέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό με τα 2 Baby Lift. Θερμοκρασία στους -9. χιόνι 40εκ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτά τα σαλέ. Την Κυριακή σε λειτουργία το καρεκλάκι για βόλτα μόνο.

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους 0. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ. Ηλιοφάνεια.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -1. 5εκ. χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Το Χ.Κ. Καλαβρύτων θα ανοίξει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, σε περίπτωση που υπάρξει επαρκής χιονοκάλυψη θα ανοίξει νωρίτερα και για χιονοδρομία.

Το Χ.Κ. Παρνασσού κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -1. 10εκ. χιόνι. Δρόμος με αλυσίδες. Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Χ.Κ. θα είναι ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Το Χ.Κ.Πηλίου ανοιχτό με τους αναβατήρες Π1, Π2 & Π3. Θερμοκρασία στους -3. 70εκ. φρέσκο χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -5. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Άνεμος ΒΔ. Ανοιχτό το σαλέ το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -5. 10εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Ε.Χ.Κ. Σελίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -3. 5εκ. φρέσκο. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Τελετή Έναρξης Λειτουργίας για τη χειμερινή περίοδο 2016-2017 .

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια σε λειτουργία ο Συρόμενος αναβατήρας Νο2. Θερμοκρασία στους -7. 40εκ. τεχνητό χιόνι. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το Lift Bar, η καντίνα και το σαλέ κορυφής. Σε λειτουργία ο Διθέσιος Εναέριος για βόλτα μόνο. Ηλιοφάνεια.

To Χ.Κ. Περτουλίου κλειστό για χιονοδρομία, ανοιχτό σήμερα μόνο για βόλτα. 2εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -4. Δρόμος ανοιχτός χωρις αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -6. 15εκ. φρέσκο χιόνι. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες. Ανοιχτό το σαλέ, το καταφύγιο & η πίστα του Χ.Κ. για βόλτα με έλκυθρο το Σαββατοκύριακο.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -10. 5εκ. χιόνι. Δρόμος καθαρός, σε κάποια σημεία όμως χρειάζεται προσοχή διότι υπάρχει πάγος. Ηλιοφάνεια.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό για χιονοδρομία. Θερμοκρασία στους -1. 10 εκ. χιόνι. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Σε λειτουργία το σκ 17&18 Δεκεμβρίου ο Εναέριος αναβατήρας για βόλτα μόνο. Ανοιχτό το σαλέ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού Σε λειτουργία ο Ζυγάντης ΕΑ1 (4θέσιος Εναέριος Αποσυμπλεκόμενος) όλη την εβδομάδα. Θερμοκρασία στους -6. 5εκ. χιόνι. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Συνεχίζεται το Grand Opening του Χ.Κ. Φαλακρού με ένα τριήμερο πάρτι και με πολλές εκπλήξεις…

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top