Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 10:07

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 14-01-2015

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια, άνεμοι έντασης 35 km/h και θερμοκρασία +2 ⁰C. Θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες του κέντρου και οι πίστες 2, 6, 7, 8 και αρχαρίων. Ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο είναι καθαρός, αλλά ο δρόμος από την Κερασιά χρειάζεται αλυσίδες σε κάποια σημεία.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού σε λειτουργία οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ηρακλής, baby2, Ήρα, Παν, Πυθία. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι ηλιοφάνεια με μέτριους ΒΑ ανέμους και θερμοκρασίες από -1 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Καλαβρύτων με ηλιοφάνεια.

Σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου και οι πίστες των αναβατήρων Ερμής, Απόλλων και των baby lift. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Επικρατεί ηλιοφάνεια, θερμοκρασία στους -3 βαθμούς κελσίου και ΒΑ άνεμοι. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε αναστολή το Χ.Κ. Βασιλίτσας λόγω παγοποίησης.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Πηλίου.Ποιότητα χιονιού:σκληρό. Ύψος χιονιού στη βάση:30cm. Ύψος χιονιού στη μέση 50cm.Ύψος χιονιού στην κορυφή 40cm.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ηρακλής, Άρης και τα baby lift. Συνθήκες ηλιοφάνειας.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων ανοιχτές οι πίστες: Παράδεισος Πλατό, Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης), Φίλιππος και αρχαρίων. Αναβατήρες σε λειτουργία: Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική, Εναέριος – Κεντρική.

Κλειστά το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, Χ.Κ. Ανηλίου και Χ.Κ. Βιτσίου λόγω ανεπαρκούς χιονοκάλυψης.

Κλειστό το Χ.Κ. Βελουχίου λόγω μεταφοράς χιονιού. Από αύριο αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης-Φλέγκας.

Κλειστά το Χ.Κ.Μαινάλου και Χ.Κ.Καρπενησίου λόγω συντήρησης χιονιού.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: xionodromika.gr


To Top