Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 09:56

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 12-03-2015

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατούν νεφώσεις, ασθενείς ΒΔ άνεμοι και θερμοκρασία -3 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Οδυσσέας, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2, 2α και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8), Οδυσσέας (9), Διηάνειρα (12) και Baby 2. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στον οδικό άξονα κατά τις πρωινές ώρες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω ισχυρών ανέμων.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Π1, Π2, Π3 και Π5. Όλες οι πίστες ανοιχτές.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία εκτός από τον Ηρακλή. Επικρατούν νεφώσεις και θερμοκρασία -2⁰C. Ο δρόμος από ζαρούχλα είναι ανοιχτός με αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Ο δρόμος από Καρδαρά είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ο δρόμος από Βυτίνα είναι κλειστός.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Αλέξανδρος1, Δίας, Ηρακλής και τα babylift. Απο αύριο ανοιχτό όλο το χιονοδρομικό – σε πλήρη λειτουργία.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Φρέσκο χιόνι:15cm. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος1. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Επικρατούν ηλιοφάνεια με κατά διαστήματα νεφώσεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και babylift. Επικρατούν ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -3⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top