Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 10:03

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 12-02-2015

Στο Χ.Κ.Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια με ΒΔ ανέμους 15 km/h και η θερμοκρασία είναι -11 ⁰C. Θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες και πίστες του κέντρου. Οι οδηγοί για την κίνηση τους στον δρόμο από τον Άγιο Αθανάσιο θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα στα τελευταία 5 km, ενώ για τον δρόμο από την Κερασιά θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα σε όλο το μήκος του.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού σε λειτουργία οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Ήρα και Παν. Επικρατούν νεφώσεις και μέτριοι έως ισχυροί ΒΑ άνεμοι. Θερμοκρασία στους -9 ⁰C.

Στο Χ.Κ. Σελίου λειτουργούν τα baby lift, Αρσούμπασι,Άρης και η καρέκλα με πολύ καλή ποιότητα χιονιού.

Στο Χ.Κ.Πηλίου θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Π2, Π3, Π4, Π5 (4/5). Ανοιχτές Πίστες: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα (5/6).

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία Μ.Αλέξανδρος και το Baby lift. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία στους -8 ⁰C. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες κατά τις πρωινές ώρες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου. Ανοιχτές όλες οι πίστες εκτός από το τελευταίο κομμάτι της Κλειώ. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -10 ⁰C. Ύψος Χιονιού βάσης: 15cm. Ύψος Χιονιού μέσης: 25cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 40cm. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, και Θέτις. Επικρατούν χιονοπτώσεις.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Ηρακλής. Επικρατεί ηλιοφάνεια και θερμοκρασία στους -9 ⁰C.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Το Χ.Κ. Ανηλίου σε πλήρη λειτουργία. Ύψος Χιονιού βάσης: 1.20cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 1.80cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Σε πλήρη λειτουργία τα Χ.Κ. Μαινάλου και Βίγλας Πισοδερίου.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου σε λειτουργία το ski lift. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top