Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 09:14

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 1-12-2016

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!!!

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό για χιονοδρομία. Η κακοκαιρία τελείωσε με 20εκ. φρέσκο χιόνι στο χιονοδρομικό. Θερμοκρασία στους -2. Αύριο Παρασκευή καθώς και το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοικτό το σαλέ του χιονοδρομικού. Επίσης θα ενοικιάζονται παιδικά έλκηθρα και snowmobile. O δρόμος Τρίκαλα-Χιονοδρομικό Ζήρειας είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό για χιονοδρομία. Χιονόπτωση σημειώθηκε ακόμα και στην πόλη του Καρπενησίου. ΒΔ άνεμο. 5 εκ. βάση, 15εκ. μέση, 20εκ. κορυφή. Θερμοκρασία στους -3. Πιθανή ημερομηνία έναρξης 10-12-2016. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν κλειστό για χιονοδρομία. Ισχυροί άνεμοι. 20εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -10. Ανοιχτό το καφέ. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοίγει το Σαββατοκύριακο στις 2 -4 Δεκεμβρίου 2016 με το Baby Lift. Φρέσκο χιόνι 25εκ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Ανηλίου κλειστό για χιονοδρομία. 10 εκ. φρέσκο χιόνι. Ανοίγει το σαλέ το Σαββατοκύρικο (2-12-2016). Θερμοκρασία στους -9. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων κλειστό για χιονοδρομία. Ηλιόλουστη μέρα σήμερα στα Καλάβρυτα. 5εκ. βάση. Θερμοκρασία στους -4. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Παρνασσού κλειστό για χιονοδρομία. 10 εκ. φρέσκο χιόνι από τα 1.750μ. Θερμοκρασία στους -10. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ.Πηλίου κλειστό για χιονοδρομία. 18εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -2. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Μαινάλου κλειστό για χιονοδρομία. 5εκ. φρεσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -5. Δρόμος από Καρδάρα ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Λειτουργία του σαλέ 4 Δεκεμβρίου 2016, ενόψει του Weekend-Warriors.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας κλειστό για χιονοδρομία. 20εκ. χιόνι. Θερμοκρασία στους -11. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες. Αραιή νέφωση. Παγετώς τις πρωινές ώρες.

Το Ε.Χ.Κ. Σελίου κλειστό για χιονοδρομία. 20εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -5.

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια κλειστό για χιονοδρομία. Προστέθηκαν 20εκ. φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -5.  Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.Το Σαββατοκύριακό σε λειτουργεία το lift bar.

To Χ.Κ. Περτουλίου κλειστό για χιονοδρομία. 20εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -1. Δρόμος ανοιχτός χωρις αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό για χιονοδρομία. 25εκ φρέσκο χιόνι. Θερμοκρασία στους -7. Δρόμος κλειστός.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό για χιονοδρομία. 10 εκ. φρέσκο χιόνι.Θερμοκρασία στους -10.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό για χιονοδρομία. Το Χ.Κ Ελατοχωρίου είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της νέας σεζόν μόλις το υψός του χιονιού κριθεί ικανοποιητικό.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό για χιονοδρομία. Αναμένεται το Grand Opening στις 16-18 Δεκεμβρίου 2016.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και  για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top