Πέμπτη, 01 Ιανουάριος 2015 10:25

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 1-1-2015

Καλημέρα & Καλή Χρονιά!! Ευχόμαστε υγεία, αγάπη, ευτυχία & μια δημιουργική κ χαρούμενη Νέα Χρονιά!!!
Η ομάδα του www.xionodromika.gr

Οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στο Χ.Κ. Παρνασσού, Καρπενησίου, Φαλακρού να λειτουργήσουν λόγω ισχυρών ανέμων. Σε λειτουργία ο Ερμής & Λητώ στο Χ.Κ. Καλαβρύτων. Το υπόλοιπο χιονοδρομικό σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων. Δρόμος ανοιχτός μόνο με αλυσίδες.

Επίσημη ημέρα έναρξης η 1-1-2015 για τη λειτουργία του Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου. Πολύ φρέσκο χιόνι ανανεωμένες πίστες, ζεστό περιβάλλον!! Καλές καταβάσεις σε όλους!

Ανοιχτό για χιονοδρομία το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν με τους αναβατήρες Μετερίζι, Σαραντόβρυση Ι, Σαραντόβρυση ΙΙ και baby lift. Ο δρόμος τόσο από τον Άγιο Αθανάσιο όσο και από την Κερασιά, χρειάζεται αλυσίδες ή χιονολάστιχα σε όλο το μήκος του.

Ανοιχτό το Χ.Κ. Βιτσίου αλλά προς το παρόν αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος για το χιονοδρομικό. Σε λειτουργία το Χ.Κ. Βασιλίτσας με Φίλιππο, Μέγα Αλέξανδρο, Ελιμεία, Baby Lift.

Οι φίλοι της χιονοδρομίας μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα και στο Χ.Κ. Ανηλίου Μέτσοβο, Πισοδερίου, Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, Ελατοχώρι & Περτούλι.

Το Χ.Κ. Πηλίου δεν κατάφερε να λειτουργήσει σήμερα λόγω καιρικών συνθηκών.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ & ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΠΑΓΟΥ & ΚΡΥΟΥ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


To Top