Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 09:57

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 06-03-2015

Στο Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια με θερμοκρασία -5⁰C και ο άνεμος είναι μέτριος στη βάση και ισχυρός στην κορυφή. Οι αναβατήρες που θα λειτουργήσουν είναι το baby lif,το Μετερίζι και το συρόμενο της Σαραντόβρυσης – Σ2. Η πρόσβασή από Άγιο Αθανάσιο γίνεται με αλυσίδες ή χιονολάστιχα και ο δρόμος της Κερασιάς είναι κλειστός.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Πι, Π2 και Π5. Ανοιχτές Πίστες: Πανόραμα (άνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και babylift. Φρέσκο χιόνι: 5cm. H θερμοκρασία είναι στους +2 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Ηρακλής και Θέτις. Επικρατούν βροχοπτώσεις μέτριοι άνεμοι στη βάση και ισχυροί στην κορυφή. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Μαινάλου σε αναστολή το babylift. Επικρατούν νεφώσεις και η θερμοκρασία είναι στους +1 ⁰C. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Δίας, Απόλλων και baby2. Επικρατεί ομίχλη και η θερμοκρασία είναι +2⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε πλήρη λειτουργία. Φρέσκο χιόνι 10cm. Επικρατούν ασθενής χιονόπτωση και άπνοια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατούν νεφώσεις, ισχυροί ΝΔ άνεμοι και θερμοκρασία +2 ⁰C. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος και Περικλής. Οι δρόμοι είναι καθαροί και οι οδηγοί δεν θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στον οδικό άξονα.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Φαλακρού λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων.

Σε αναστολή το Χ.Κ. Ανηλίου και Καρπενησίου λόγω χιονόπτωσης.

Κλειστό το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας λόγω βροχοπτώσεων.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top