Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 10:16

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 05-03-2015

Στο Χ.Κ. Παρνασσού θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2, 2α και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12) και Baby 2. Σε αναστολή ο Ηρακλής λόγω ισχυρών ανέμων. Οι δρόμοι είναι καθαροί και οι οδηγοί δεν θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ύψος χιονιού βάσης:58 cm. Ύψος χιονιού μέσης:64 cm. Ύψος χιονιού κορυφής:92 cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος καθαρίζεται διαρκώς. Προσοχή για παγετό κατά τις πρωινές ώρες. Απαραίτητες οι αντιολισθιτικές αλυσίδες λόγω εξέλιξης καιρικών φαινομένων.

Στο Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν επικρατούν χιονόπτωση, θερμοκρασία στους -3⁰C και ασθενής ΒΔ άνεμος. Οι αναβατήρες που θα λειτουργήσουν είναι το Baby Lift, το Μετερίζι, το συρόμενο της Σαραντόβρυσης (Σ2) και ο εναέριος αναβατήρας (Σ1) – καρέκλα. Ο αναβατήρας Κρέμαση είναι σε αναστολή. Απαιτούνται χιονολάστιχα ή αλυσίδες σε όλο το μήκος του δρόμου από Αγ. Αθανάσιο και ο δρόμος από Κερασιά παραμένει κλειστός για την ώρα.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Π2 και Π5 και όλες οι πίστες ανοιχτές.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Ανοιχτό το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. Σε λειτουργία το babylift.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Ηρακλής και Θέτις. Επικρατούν νεφώσεις μέτριοι άνεμοι στη βάση και ισχυροί στην κορυφή. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Δίας, Απόλλων και baby2. Ανοιχτές πίστες: Ερατώ, Καλλιόπη και Θάλεια2. Επικρατεί ομίχλη και η θερμοκρασία είναι 0⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός ψωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και babylift. Επικρατούν βροχοπτώσεις (χιονόνερο) και η θερμοκρασία είναι στους +3 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ανηλίου σε λειτουργία το babylift, ο συρόμενος και ο διθέσιος εναέριος αναβατήρας μόνο για βόλτα. Επικρατεί ομίχλη.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος1. Επικρατούν νεφώσεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Άρης, Δίας, Ηρακλής, Φίλιππος και baby.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top