Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 09:57

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 05-02-2015

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2)και Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ανοιχτές Πίστες: Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2), Λούκι, Αρχαρίων-BABY LIFT για έλκυθρα. Ο δρόμος ανοιχτός σε όλο του το μήκος / αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω εξέλιξης καιρικών φαινομένων.

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί συννεφιά, άπνοια και η θερμοκρασία είναι -5 ⁰C. Λειτουργούν οι αναβατήρες Μετρίζι, Σαραντόβρυση ΙΙ, baby lift ενώ ο αναβατήρας Σαραντόβρυση Ι θα είναι σε αναστολή λόγω της προγραμματισμένης εκπαίδευσης του προσωπικού στον απεγκλωβισμό. Λειτουργούν οι πίστες 7, 7+, R1, 8, 9, 10. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για τον δρόμο του Αγίου Αθανασίου, ενώ ο δρόμος της Κερασιάς είναι κλειστός.

Ανοιχτό το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. Αύριο θα είναι κλειστό λόγω συντήρησης χιονιού.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και το Baby lift. Φρέσκο χιόνι 30cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Στό Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Ηρακλής. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου.Φρέσκο χιόνι: 20-30cm. Ύψος χιονιού βάσης: 1m. Ύψος χιονιού κορυφής:1.20m. Επικρατεί ηλιοφάνεια με κατά τόπους αραιές νεφώσεις.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες. Οι πίστες του εναέριου αναβατήρα (Κλειώ, Ερατώ) είναι κλειστές. Επιικρατεί ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία στους 0 ⁰C.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου και Ανηλίου.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Δίας, Ηρακλής και τα Babylift. . Ύψος χιονιού βάσης: 15cm. Ύψος χιονιού κορυφής:25cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια με ισχυρούς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασία -1 ⁰C. Οι αναβατήρες βρίσκονται σε αναστολή λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα στα τελευταία χιλιόμετρα του οδικού δικτύου.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής. Σε αναστολή οι υπόλοιποι λόγω ισχυρών ανέμων.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top