Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 10:12

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 03-02-2015

Στο Χ.Κ. Παρνασσού σε λειτουργία οι αναβατήρες Αφροδίτη και Αίολος. Σε αναστολή οι αναβατήρες Ηρακλής, Ήρα, Παν, Πυθία λόγω αποπαγοποίησης.

Στο Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν λειτουργούν οι συρόμενοι αναβατήρες Μετερίζι και Σαραντόβρυση 2, ενώ σε αναστολή είναι ο εναέριος Σαραντόβρυση 1 και η Κρέμαση μέχρι να μειωθεί η ένταση του ανέμου στην κορυφή του κέντρου. Φρέσκο χιόνι: 70cm. Ο δρόμος απο την πλευρά του Αγ. Αθανασίου είναι ανοιχτός με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή χιονολάστιχων στα τελευταία 4-5χλμ. Από την πλευρά της Κερασιάς συνεχίζει να είναι κλειστός ο δρόμος και αδύνατη η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2)και Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Ανοιχτές Πίστες: Παράδεισος, Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2), Λούκι, Αρχαρίων-BABY LIFT για έλκυθρα. Ο δρόμος ανοιχτός σε όλο του το μήκος / αναγκαίες οι αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω εξέλιξης καιρικών φαινομένων.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Δίας, Ερμής, Απόλλων και Baby2. Φρέσκο χιόνι 10cm.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής. Ανοιχτή η πίστα Λητώ. Στις 11:00 θα λειτουργήσουν και οι αναβατήρες Δάφνη και Αχιλλέας. Προς το παρόν είναι σε αναστολή λόγω ανέμων και προετοιμασίας. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία και το Baby lift. Προς το παρόν σε αναστολή λειτουργίας ο αναβατήρας Μ.Αλέξανδρος. Φρέσκο χιόνι 10cm. Απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες στα 3 τελευταία χιλιόμετρα.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας και Τάκης Φλέγκας.

Στο Χ.Κ. Μαινάλου σε λειτουργία οι αναβατήρες Αετός και Αρκτούρος. Ύψος χιονιού βάσης: 40cm. Ύψος χιονιού κορυφής:80cm. Ο δρόμος από Βυτίνα είναι κλειστός.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Δίας, Ηρακλής, Άρης, Ιάσων και Βέρης. Θα υπάρξει διακοπή ρεύματος απο την ΔΕΗ από τις 10:30 έως τις 12:00.

Ανοιχτό το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας με 30cm φρέσκο χιόνι.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ανηλίου. Ύψος χιονιού βάσης: 60cm. Ύψος χιονιού κορυφής:1m.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: xionodromika.gr


To Top