Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 09:46

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 02-03-2015

Στο Χ.Κ. Παρνασσού επικρατεί ηλιοφάνεια, ασθενείς ΒΔ άνεμοι και θερμοκρασία -1 ⁰C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Οδυσσέας, Baby 2 και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Βάκχος (2 και 2β), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8), Οδυσσέας (9), Διηάνειρα (12) και Baby 2. Οι δρόμοι είναι καθαροί και οι οδηγοί δεν θα χρειαστούν αλυσίδες ή χιονολάστιχα για την κίνηση τους στον οδικό άξονα.

Στο Χ.Κ.Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατεί ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία είναι -1 ⁰C πνέουν μέτριοι άνεμοι 25 km/h και θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες εκτός από τον αναβατήρα Κρέμαση, στον οποίο πραγματοποιείται προγραμματισμένη συντήρηση.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Π1, Π2, Π5 και όλες οι πίστες ανοιχτές.Ύψος χιονιού βάσης: 50cm. Ύψος χιονιού μέσης: 60cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 40cm.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Ο δρόμος από Βυτίνα είναι ανοιχτός με αλυσίδες ενώ από Καρδαρά είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Σελίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Δίας, Ηρακλής, Ιάσων και Ορφέας. Κλειστός ο αναβατήρας Άρης λόγω συντήρησης.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και Babylift.Ύψος χιονιού βάσης: 1.20m. Ύψος χιονιού μέσης: 2m. Ύψος χιονιού κορυφής: 2.50m. Επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι στους -1 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Προσοχή παγετός κατ’ατις πρωινές ώρες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες εκτός από την Στύγα λόγω περιορισμένης ορατότητας και ισχυρών ανέμων. Επικρατούν νεφώσεις. Ο δρόμος από Ζαρούχλα ανοιχτός με αλυσίδες, από Καλάβρυτα ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος1. Φρέσκο χιόνι:5cm. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σε ανστολή Ο αναβατήρας Ερμής. Επικρατεί ηλιοφάνεια, άπνοια και η θερμοκρασία είναι στους -2 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 – Παράδεισος Πλατό, Σ3 – Παράδεισος/Κεντρική (Αριστοτέλης 2) και ο Εναέριος – Κεντρική (Αριστοτέλης 1 & 2). Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Ανοιχτό το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Κλειστό το Χ.Κ. Ανηλίου λόγω συντήρησης.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top