Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 21:31

Ενημέρωση Λειτουργίας Χιονοδρομικών Κέντρων για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η λειτουργία των Χιονοδρομικών Κέντρων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, έχει ως εξής:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 02/03/2020 08:30

Για το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια θα είναι ανοιχτό σήμερα Δευτέρα για χιονοδρομία με τους αναβατήρες Σ2 & Σ3 και την πίστα Παράδεισο και τον εναέριο αναβατήρα για βόλτα. Αναμένουμε ενημέρωση αύριο το πρωί για τους αναβατήρες. Καιρός: αναμένετε ηλιοφάνεια και μέτριας έντασης άνεμο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 4°C. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ανηλίου είναι ανοιχτό μόνο για βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα και για φαγητό και καφέ στο Chalet Chamois. Καιρός: συννεφιά και ασθενή άνεμο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 2°CΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας θα παραμείνει κλειστό σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2/3/2020 λόγω ισχυρών Δυτικών ανέμων που πνέουν αυτήν την ώρα στην περιοχή.  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βελουχίου θα είναι ανοιχτό σήμερα Κυριακή με τους αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας, Άνεμος 1 και Ηρακλής. Καιρός: για αύριο αναμένετε ηλιοφάνεια και μέτριας έντασης άνεμο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους -5°C. Κατάσταση δρόμου: ανοιχτός απαραίτητες όμως οι αλυσίδες τις πρωινές ώρες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βιτσίου είναι ανοιχτό με το Chalet μόνο για βόλτα. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ελατοχωρίου  θα λειτουργήσει σήμερα Καθαρά Δευτέρα, με τα σαλέ ανοιχτά τον εναέριο αναβατήρα για βόλτα και μεταφορά καθώς και τα τρία συρόμενα Απόλλων, Ερμής και Baby lift 2 για χιονοδρομία. Καιρός: ηλιοφάνεια με άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 0°CΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ζήρειας θα είναι ανοικτό κάθε ημέρα το σαλέ του χιονοδρομικού από τις 10.00 μέχρι τις 17.00. Σε λειτουργία οι βόλτες με buggies στη λίμνη Δασίου. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν είναι ανοιχτό με Μετερίζι με την πίστα 8 και η πίστα των αρχαρίων Καιρός: κατά διαστήματα ηλιοφάνεια και δυνατό άνεμο και τη θερμοκρασία στους 0°C. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων είναι σε αναστολή προς το παρόν λόγω ισχυρών ανέμων. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είναι ανοιχτό με τους αναβατήρες: Αχιλλέας: Ανοικτός για βόλτα και μετάβαση στη Βαθειά Λάκκα, Ηρακλής: Ανοικτός για χιονοδρομία, Θέτις: Ανοικτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοικτός για χιονοδρομία, Στύγα: Ανοικτός για χιονοδρομία και οι Πίστες για χιονοδρομία: Αλκμήνη (Πράσινη), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα (Κόκκινη), Αντιγόνη (Μαύρη), Νεφέλη (Κόκκινη). Snowpark: Ανοικτό. Καιρός: Αραιές νεφώσεις- ισχυροί άνεμοι και θερμοκρασία στους -2°C. Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων(Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες). Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Λαϊλια σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτό με τους αναβατήρες σε λειτουργία θα είναι Συρόμενος 1 και το Baby lift. Καιρός: ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία στους 0°C. Δρόμος ανοιχτός. Έχουμε πάντα μαζί μας αλυσίδες ειδικά αύριο λόγω των χιονοπτώσεων.Προσοχή στα τελευταία δύο χιλιόμετρα λόγω του πρωινού παγετού. Ωράριο λειτουργίας χιονοδρομικού κέντρου 09:00-16:00.  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Μαινάλου είναι ανοιχτό μόνο για βόλτα στο σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Μετσόβου Πολιτσιές θα είναι σε λειτουργία για σκι (baby lift), πίστα έλκηθρων με τον κυλιόμενο αναβατήρα, οι πίστα snow tubing και οι μεγάλες διαδρομές με snowmobile στο πανέμορφο οροπέδιο “πολίτσες”! Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Tο Χ.Κ. Παρνασσού είναι σε λειτουργία σήμερα με τους ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, Παν, Πυθία και baby 1 & 4 και τις ΠΙΣΤΕΣ: Βάκχος (2, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Ηρακλής (8 & 15), Διηάνειρα (12), Παν (10), Πυθία (14 & 14α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16 & 19), Ήρα (7), snowpark και baby 1, 2 & 4. ΚΑΙΡΟΣ: για αύριο αναμένετε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Δ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 2C και 4C. ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας ασφάλεια, όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Στο Χ.Κ. Περτουλίου  είναι κλειστό δεν είναι επαρκής η χιόνωση. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Πηλίου θα παραμείνει κλειστό μέχρι την επόμενη χιονόπτωση!  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Πισοδερίου θα είναι ανοιχτό με τους αναβατήρες Πάνω καρεκλάκι και baby lift 1 με τις πίστες Κεντρική (Ηρακλής), Μαύρη, Περιφερειακή (Αφροδίτη) και η Τουριστική. Καιρός: για αύριο αναμένετε ηλιοφάνεια και μέτριας έντασης άνεμο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους -5°C. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Σελίου είναι ανοιχτό μόνο για βόλτα με την εναέρια καρέκλα.  Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού ανοιχτό σήμερα Δευτέρα με τον τετραθέσιο αναβατήρα για βόλτα και το μικρό baby lift για χιονοδρομία. Καιρός: συννεφιά με μέτριας έντασης άνεμο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 4°CΔείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Τροόδους Κύπρου είναι ανοιχτό με όλους τους αναβατήρες και τις πίστες τους.  Οι αναβατήρες λειτουργούν από τις 09:00 έως τις 16:00 όλη την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο. Θερμοκρασία κοντά στο εστιατόριο Dias: 3 °C.  Μέγιστο βάθος Χιονιού σε Σκιά Dias: 90εκ. Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Troodos γίνεται χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

 

Σημείωση: Προσπαθούμε για την βέλτιστη ενημέρωση της λειτουργίας των Χ/Κ, αλλά κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση στην ενημέρωση από τα Χιονοδρομικά Κέντρα προς εμάς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και των ξαφνικών αλλαγών.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Δείτε Προσφορές Ξενοδοχείων σε Χειμερινούς προορισμούς:

Προσφορές Ξενοδοχείων


To Top