Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 12:15

Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Αύριο θα είναι ανοιχτές για τους λάτρεις του σκι οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου που μάλιστα θα λειτουργήσουν με νέο χιόνι, ύψους περίπου 15 εκατοστών που έπεσε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας. Τα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και η νέα χιονόπτωση έκαναν το χιόνι στο Χιονοδρομικό να φτάσει περίπου το μισό μέτρο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, κ. Θεοδώρου, οι σκιέρ θα έχουν την ευκαιρία και αυτό το Σαββατοκύριακο, 10-11 Δεκεμβρίου 2016, να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, αλλά και όλοι όσοι δεν ασχολούνται με το σκι, μπορούν να χαρούν το χειμερινό τοπίο και να κάνουν παιχνίδια στο χιόνι.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων, ενώ επίσης σε λειτουργία και οι αναβατήρες, καθώς και το διθέσιο lift.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσιας κάρτας, το κόστος της οποίας ξεκινά από 80 ευρώ το έτος (μειωμένη τιμή) και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).

Πηγή: e-thessalia


To Top