Categories: Ski news

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 25.01.2016

Το Χ.Κ. Ζήρειας ανοιχτό για χιονοδρομία. Νεφώσεις. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βελουχίου ανοιχτό με τους αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας, και Άνεμος1. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν ανοιχτό με τους αναβατήρες Μετερίζι, Σαραντόβρυση1, Σαραντόβρυση2 και Babylift. Σε αναστολή η Κρέμαση λόγω ισχυρών ανέμων. Δρόμος ανοιχτός με χιονολάστιχα για Άγιο Αθανάσιο, με αλυσίδες από Κερασιά.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε πλήρη λειτουργία. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Ανηλίου ανοιχτό με τους αναβατήρες Συρόμενος1, babylift1 και τον διθέσιο σε λειτουργία. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων σε πλήρη λειτουργία. Ηλιοφάνεια. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Παρνασσού ανοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, και baby1, baby3 σε λειτουργία. Νεφώσεις. Δρόμοι ανοιχτοί με αλυσίδες.

Το Χ.Κ.Πηλίου ανοιχτό με τους αναβατήρες Πι, Π2, Π5.  Ύψος χιονιού βάσης: 40cm. Ύψος χιονιού μέσης: 40cm. Ύψος χιονιού κορυφής: 50cm.

Το Χ.Κ. Μαινάλου ανοιχτό, σε πλήρη λειτουργία. Ο δρόμος από Καρδαρά ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ο δρόμος από Βυτίνα κλειστός.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας σε πλήρη λειτουργία. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια ανοιχτό με τους αναβατήρες Σ2, Σ3 και εναέριο που εξυπηρετούν τις   πίστες Αριστοτέλης1 Αριστοτέλης2, πλατό Παράδεισος, Παράδεισος, πλατό Φίλιππος και αρχαρίων(ανοιχτή για έλκυθρα). Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

To Χ.Κ. Περτουλίου είναι κλειστό για χιονοδρομία λόγω ποιότητας χιονιού. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σαλέ και να κάνετε βόλτα με snowmobile και άλογα.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό λόγω ανεπάρκειας χιονιού. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες-Προσοχή παγετός.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Γίνονται οι  απαραίτητες εργασίες συντήρησης έτσι ώστε αν ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες να λειτουργήσει το επόμενο ΣΚ (30-31/01) για χιονοδρομία.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Κλειστό και το σαλέ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό. Ανοιχτό για χιονοδρομία τα ΣΚ και τις αργίες με Babylift1, Babylift2 και πίστα Νέστου (Μέστα1). Για φέτος θα λειτουργεί προσωρινά η βάση  των εγκαταστάσεων με τα 2 baby lifts  και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου». Υπάρχει πλήρης υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη για την ασφάλεια των επισκεπτών από την Ο.ΔΙ.Κ. Βάση Ετοιμότητας Δράμας, η οποία  παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες. Μετά τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κυρίου Γιώργου Παυλίδη, τα lifts λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και  για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Published by
maria nigianni

Recent Posts

  • Ski news

Ε.Ο.Χ.Α. : Τακτικό Συνέδριο IBU 2026

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το 17° Τακτικό Συνέδριο της IBU που διεξήχθη στο Berchtesgaden της…

1 μήνα ago
  • Ski news

Διοικητική συνέχεια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου μετά την παραίτηση του Προέδρου

Σε διαδικασία διασφάλισης της διοικητικής συνέχειας βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, μετά την παραίτηση…

1 μήνα ago
  • Ski news

Ε.Ο.Χ.Α. : Βαλκανικοί αγώνες Θερινού Διάθλου 05-06/09/2026

Η ελληνική αποστολή γύρισε θριαμβευτικά με πέντε συνολικά μετάλλια από τους  Βαλκανικούς Αγώνες Θερινού Διάθλου…

1 μήνα ago
  • Ski news

Ε.Ο.Χ.Α.: Βαλκανικοί Αγώνες Ρόλλερσκι 29-30/08/26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική αποστολή , η οποία κατάφερε να αποσπάσει συνολικά…

2 μήνες ago
  • Ski news

Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού: Πρόοδος με πράξεις – Παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης

Σε τροχιά αναβάθμισης βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, με παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη…

2 μήνες ago
  • Events

Anilio Park Festival 2026

Το Anilio Park Festival επιστρέφει δυναμικά από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου 2026, μετατρέποντας…

3 μήνες ago