Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας MyHelis DJI Drone - Ενημέρωση
Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018 08:00

Ενημέρωση Λειτουργίας Χιονοδρομικών Κέντρων 18/3/2018

Τα Χιονοδρομικά Κέντρα που λειτουργούν σήμερα Κυριακή 18/3/2018 είναι:

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων σήμερα Κυριακή 18/3/2018 προσωρινά σε αναστολή. Περιμένουμε νέα ενημέρωση. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Μεταβείτε στο Χ/Κ και με Ski Bus Κλαουδάτος. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ Μαινάλου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Το Σαλέ και το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού ανοιχτό. Ο δρόμος από/προς Βυτίνα χωρίς αλυσίδες, αλλά προτρέπουμε τους οδηγούς να τον αποφεύγουν τους χειμερινούς μήνες! Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Ζήρειας σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμος ανοιχτός. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Παρνασσού σήμερα Κυριακή 18/3/2018 προσωρινά σε αναστολή λόγω θυελλωδών ανέμων. Αν αλλάξει κάτι θα υπάρξει ενημέρωση. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Μεταβείτε στο Χ/Κ και με Ski Bus Κλαουδάτος. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βελουχίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 προσωρινά σε αναστολή λειτουργίας. Αν αλλάξει κάτι θα υπάρξει ενημέρωση. Το Σαλέ ανοιχτό. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ Πηλίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε λειτουργία. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Κ.Ε.Ο.Α.Χ. είναι ανοιχτό όλο το έτος για βόλτα και διαθέτει λέσχη. Συνήθως από μέσα Ιανουαρίου αρχίζουν να λειτουργούν οι αναβατήρες. Προτείνουμε να επικοινωνείτε πρώτα. Δρόμοι ανοιχτοί.

Το Χ.Κ. Ανηλίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Διαθέσιμα τα snowmobile και τα έλκηθρα. Ανοιχτό και το ανακαινισμένο Σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Προφήτη Ηλία Μετσόβου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Δραστηριότητες snow tubing, snowmobile, σχολές σκι, και 2 σαλέ.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες λόγω αλλοίωσης της ποιότητας του χιονιού. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτά τα Σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Περτουλίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό τα Σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βιτσίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Ανοιχτά τα σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε λειτουργία. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Κάθε Σάββατο βράδυ 09.00-12.00 νυχτερινό σκι και party, και την Κυριακή party. Ανοιχτά τα σαλέ. Δρόμος ανοιχτός. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε αναστολή λειτουργίας λόγω περιορισμένης ορατότητας στη βάση και ισχυρών ανέμων στην κορυφή. Αν υπάρξει αλλαγή στην κατάσταση θα σας ενημερώσουμε. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε λειτουργία. Δρόμοι χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το Lift bar, το Chalet κορυφής, το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού και η σχολή ski / snowboard. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Σελίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το καφέ μπαρ κορυφής και τα δύο σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε λειτουργία. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό το Σαλέ. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Λαϊλιά σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Θα είναι ανοιχτό το Καταφύγιο για βόλτα και έλκηθρο. Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού σήμερα Κυριακή 18/3/2018 σε αναστολή λειτουργίας λόγω βροχόπτωσης και ισχυρών ανέμων. Ανοιχτό το καταφύγιο του ορειβατικού, τα καφε «ανεμοσουρι» και «χιονοτρυπα». Δείτε την πλήρη κατάσταση λειτουργίας εδώ.

Το Χ.Κ. Τροόδου στην Κύπρο σήμερα Κυριακή 18/3/2018 κλειστό για χιονοδρομίες. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Σημείωση: Προσπαθούμε για την βέλτιστη ενημέρωση της λειτουργίας των Χ/Κ, αλλά κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση στην ενημέρωση από τα Χιονοδρομικά Κέντρα προς εμάς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και των ξαφνικών αλλαγών.

 

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr

Δείτε Προσφορές Ξενοδοχείων σε Χειμερινούς προορισμούς:

Προσφορές Ξενοδοχείων


Σχόλια:

To Top