Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 12:27

Το Χ.Κ 3-5 Πηγάδια αναζητεί μισθωτή μόνο για ένα χρόνο!

Το Δημ. Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την προκήρυξη διαγωνισμού στις 2 Νοεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 30.000 ευρώ. Πολλά τα ερωτηματικά για την τραγική κατάσταση στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

Τoυς όρους προκήρυξης της εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου ‘Πηγάδια’ για μία μόνο περίοδο (ως τον Αύγουστο του 2017) ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας σε έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα. Όλες οι παρατάξεις τόνισαν την αναγκαιότητα να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο, ωστόσο της μειοψηφίας άσκησαν κριτική στη δημ. αρχή για κωλυσιεργεία, έλλειιψη προγραμματισμού, αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων κ.λ.π.

Επίσης καυτηρίασαν την πλήρη έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση των υποδομών που υπάρχουν εκεί, μετά από 4 χρόνια εκμίσθωσης και λειτουργίας του Χ.Κ. από ιδιώτες, ενώ αναπάντητα έμειναν τα ερωτηματικά σχετικά με τα κανόνια τεχνητής χιόνωσης που έχουν πρόβλημα, με την καφετέρια, το εστιατόριο και το ξενοδοχείο που έχουν “απογυμνωθεί” τελείως από εξοπλισμό κ.α.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι πολύ σύντομα θα κληθεί να ενημερώσει για όλα αυτά ο εκκαθαριστής, ο οποίος, όπως είπε ο κ. Βαλσαμίδης που συνέταξε την προκήρυξη, θα έχει ολοκληρώσει το πόρισμα της εκκαθάρισης πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Πηγή: foninaousis.gr


To Top