Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 08:17

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 27.01.2016

Tο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια ανοιχτό με τους αναβατήρες Σ2, Σ3 και εναέριο που εξυπηρετούν τις   πίστες Αριστοτέλης1 Αριστοτέλης2, πλατό Παράδεισος, Παράδεισος, πλατό Φίλιππος και αρχαρίων(ανοιχτή για έλκυθρα). Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων ανοιχτό με τους αναβατήρες Ηρακλής, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα. Νεφώσεις. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Μαινάλου ανοιχτό, σε πλήρη λειτουργία οι αναβατήρες. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας ανοιχτό με τους αναβατήρες Φίλιππος ,  Μ.Αλέξανδρος, babylift και Μιγδάνης. Η σύνδεση της Ελιμείας με τον Μιγδάνη θα γίνεται με μικρό λεωφορείο (van) του Χ/Κ. Οι ίδιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν και αύριο 27/01. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε πλήρη λειτουργία. Νεφώσεις. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Καλαβρύτων ανοιχτό με τους αναβατήρες Ηρακλής, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα. Νεφώσεις. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Παρνασσού ανοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, και baby1, baby3. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν ανοιχτό με Baby lift, Μετερίζι και Σαραντόβρυση 2, λόγω προγραμματισμένης εκπαίδευσης (διάσωσης-απεγκλωβισμού) του προσωπικού στον εναέριο αναβατήρα Σαραντόβρυση 1. Ηλιοφάνεια. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες από Άγιο Αθανάσιο με αλυσίδες από Κερασιά.

Το Χ.Κ. Ανηλίου σε αναστολή λόγω συντήρησης χιονιού για να λειτουργήσει το ΣΚ. Ανοιχτό το Σαλέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ.Πηλίου κλειστό λόγω συντήρησης του χιονιού.

Το Χ.Κ. Ζήρειας κλειστό στο σύνολο του λόγω διακοπής ρεύματος για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών από τη ΔΕΗ. Tην Πέμπτη 28/1/2016, θα λειτουργήσει κανονικά μόνο το σαλέ του κέντρου.

Το Χ.Κ. Βελουχίου κλειστό λόγω συντήρησης.

To Χ.Κ. Περτουλίου είναι κλειστό για χιονοδρομία λόγω ποιότητας χιονιού. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Σαλέ και να κάνετε βόλτα με snowmobile και άλογα.

Το Χ.Κ. Λαϊλιάς κλειστό λόγω ανεπάρκειας χιονιού. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες-Προσοχή παγετός.

Το Χ.Κ. Βιτσίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Γίνονται οι  απαραίτητες εργασίες συντήρησης έτσι ώστε αν ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες να λειτουργήσει το επόμενο ΣΚ (30-31/01) για χιονοδρομία.

To X.K. Ελατοχωρίου κλειστό. Ανεπάρκεια χιονιού για χιονοδρομία. Κλειστό και το σαλέ.

Το Χ.Κ. Σελίου κλειστό. Ανοιχτό το Σαλέ.

Το Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό. Ανοιχτό για χιονοδρομία τα ΣΚ και τις αργίες με Babylift1, Babylift2 και πίστα Νέστου (Μέστα1). Για φέτος θα λειτουργεί προσωρινά η βάση  των εγκαταστάσεων με τα 2 baby lifts  και το μικρό συρόμενο lift «πίστα Νέστου». Υπάρχει πλήρης υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη για την ασφάλεια των επισκεπτών από την Ο.ΔΙ.Κ. Βάση Ετοιμότητας Δράμας, η οποία  παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες. Μετά τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κυρίου Γιώργου Παυλίδη, τα lifts λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ενημέρωση και  για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας κέντρα.

*Επιλέξτε από τη σελίδα μας το χιονοδρομικό που σας ενδιαφέρει για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top