Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 10:04

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 11-02-2015

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία Μ.Αλέξανδρος και το Baby lift. Επικρατεί ηλιοφάνεια. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες κατά τις πρωινές ώρες.

Στο Χ.Κ. Σελίου λειτουργούν τα baby lift,Αρσούμπασι,Άρης και η καρέκλα με πολυ καλή ποιότητα χιονιού.

Στο Χ.Κ. Πηλίου σε λειτουργία οι πίστες Π2, Π3, Π4, Π5 (4/5). Ανοιχτές πίστες: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα (5/6). Ύψος Χιονιού βάσης: 30 cm. Ύψος Χιονιού μέσης: 40 cm. Ύψος Χιονιού κορυφής: 40cm

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε λειτουργία το πάνω καρεκλάκι, τα babylift και ο μονοθέσιος συρόμενος. Ύψος χιονιού βάσης: 1.20m. Ύψος χιονιού κορυφής:1.50m. Η θερμοκρασία είναι στους -6 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Ελατοχωρίου. Ανοιχτές όλες οι πίστες εκτός από το τελευταίο κομμάτι της Κλειώ. Επικρατούν ασθενείς ΒΑ άνεμοι με κατά διαστήματα ηλιφάνειας και θερμοκρασία στη βάση στους -7 ⁰C. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων σε λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Ηρακλής, Θέτις και μετά τις 10:00 και η Άρτεμις. Σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις.

Στο Χ.Κ. Καρπενησίου σε λειτουργία οι αναβατήρες Θησέας, Τάκης Φλέγκας σε αναστολή ο Ηρακλής. Φρέσκο χιόνι:10cm. Ο δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Μαινάλου. Ο δρόμος από Καρδαρά ανοιχτός με αλυσίδες.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ.Περτουλίου. Θερμοκρασία στους -9 ⁰C.

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι και το κέντρο βρίσκεται σε αναστολή έως τις 12:00. Για λόγους ασφαλείας, έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του κέντρου.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού λόγω της σταδιακής υποχώρησης των ανέμων, ξεκίνησε η λειτουργία του κέντρου. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Ήρα και οι πίστες Αφροδίτη (1 και 1α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ήρα (7 και 7α).

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: xionodromika.gr


To Top