Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 13:33

Κύπελλο Αντοχής – Μέτσοβο

Με τις καλύτερες προοπτικές πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τους Δρ. Αντοχής στο Μέτσοβο τις 7-8 Φεβρουαρίου 2015.

Το 1ο κύπελλο Ελλάδος είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν το απόλυτο άθλημα αντοχής. Κακουχίες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, υψηλό βαθμό δυσκολίας των πιστών και μεγάλο συναγωνισμό. Στον τελικό του σπριντ της κατηγορίας αντρών οι καλύτεροι τέσσερις αθλητές της ΕΟΧ έκαναν επίδειξη ποιότητας σε ένα αγώνα πραγματικής διαφήμισης για το άθλημα.

Ο Κ. Καραμίχας από την αρχή της κούρσας προπορευόταν δίνοντας έναν ξέφρενο ρυθμό, τον ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής οι Α. Αγγέλης, Γ. Νάκας με τον καλύτερο χρόνο στην προκριματική φάση και Δ. Κυριαζής. Ο αγώνας κρίθηκε στην γραμμή τερματισμού με τον Καραμίχα (ΜΕΤ) όμως να μην χάνει ποτέ την πρώτη θέση, παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων. Στα 10 χλμ ΕΛ ο Απόστολος Αγγέλης (ΜΕΤ) ήταν απλά καλύτερος από όλους και χωρίς προβλήματα κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στις γυναίκες οι Τσακίρη Μαρία (ΔΡΑ) και Νιμπήτη Γεωργία (ΝΑΟ) μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια, ένα η κάθε μια στα 5 χλμ ΕΛ και στο σπριντ, αντίστοιχα. Στους Παίδες και στις Κορασίδες οι Νικόλαος Τσουρέκας (ΜΕΤ) και Ελισάβετ Αναστασιάδου (ΝΑΟ) κατέκτησαν από δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα (σπριντ και 3 χλμ. ΕΛ) και μοιράστηκαν το χειροκρότημα και τις θετικές εντυπώσεις.

Πηγή:eox.gr


To Top